عبدالرضا مصری عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی در این خصوص بیان کرد: انتظارات مردم ما قبل از انقلاب بسیار محدود بود و نظام شاهنشاهی نظام درخواست پروری نبوده و در مردم مطالبه ایجاد نکرده است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی تصریح کرد: در کشورهای دیگر اساس کار بر این است که اگر کسی فعالیت اقتصادی را شروع کند بلافاصله کد مالیاتی برای او تعریف و مالیات براساس فعالیت او اخذ می شود بدین وسیله کسی نمی تواند از پرداخت مالیات سر باز زند.
مصری بیان کرد: مالیات ۹ درصدی ارزش افزوده نیز خود حکایتی جداگانه دارد همچنین تولید کنندگان یک بار دیگر باید مالیات بر درآمد نیز پرداخت کنند و این مسئله مشکلات تولید کنندگان را نیز تشدید می کند چرا که آنان در دو مرحله مالیات می دهند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: اگر یک صندوق متمرکز مالیاتی وجود داشته باشد شرایط تغییر خواهد یافت چرا که اکنون شاهد این هستیم که صادر کننده قبل از دریافت پول خود از کشور مقصد مالیات خود را پرداخت می کند و این شرایط برای او مناسب نخواهد بود.
وی ادامه داد: از طرفی دیگر مسوولان ذی ربط مقرر می کنند که مجددا این پول را به صادر کنندگان خواهند داد اما علی رغم پیگیری های صادر کنندگان این پول مجددا به آن ها بازگردانده نمی شود و درواقع ما می خواهیم از طریق آدم ها اعمال نظام کنیم درحالیکه این کار نادرستی است.
مصری در مصاحبه با رادیو گفتگو تصریح کرد: سیستم مالیاتی باید شفاف شود چرا که عمده کسانی که مالیات پرداخت می کنند ازتبعیض های موجود گلایه مند هستند و عدالت مالیاتی می تواند شرایط را به گونه ای فراهم کند تا منابع مالی به یک صندوق متصل به وزارت اقتصاد و دارایی واریز شوند.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس در پایان بیان کرد: شرایط باید به نحوی باشد که اگر شخصی ریالی خارج از سیستم معامله کند بلافاصله حساب وی مسدود و جواز کسب او باطل شود.