ویژه

سبک زندگی اسلامی مشکلات فرهنگی است

دکتر یحیی آل اسحاق گفت: برای حل مشکلات کشور باید سبک زندگی اسلامی را در کشور اجرایی کرد و سبک زندگی اسلامی درمان مشکلات فرهنگی است.
دکتر یحیی آل اسحاق گفت: برای حل مشکلات کشور باید سبک زندگی اسلامی را در کشور اجرایی کرد و سبک زندگی اسلامی درمان مشکلات فرهنگی است.
وی که در اجلاس منطقه ای حزب موتلفه اسلامی در مازندران و با حضور محمد نبی حبیبی دبیرکل حزب موتلفه اسلامی و دبیران این حزب در استانهای مازندران،گیلان قزوین و گلستان سخن می گفت در خصوص برنامه های فرهنگی اش اظهار داشت: متأسفانه بدترین ضربه ها در حوزه فرهنگی در زمان قاجار و حکومت ستمشاهی پهلوی در کشور ایجاد شد و امروز هم فرهنگ یکی از حوزه های مد نظر دشمن برای ضربه به اسلام و نظام جمهوری اسلامی است.
آل اسحاق با تأکید بر اجرایی شدن سبک زندگی اسلامی در کشور بیان داشت: وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی باید برای فرهنگ کشور برنامه ریزی کند و مدیری که این وزارتخانه را می خواهد اداره کند باید در تمام برنامه هایش فرهنگ اسلامی را رعایت کند . وزیر ارشاد باید دستش در دست مراجع و علما، حوزه های علوم اسلامی و هنرمندان به عنوان سه ضلع جهت ساز فرهنگی باشد.
وی افزود: مدیریت فرهنگی در کشور بسیار مهم است؛ باید از فردی در مدیریت فرهنگی استفاده شود که انقلابی، متدین و کارآمد باشد. وزیر فرهنگی را در گذشته دیدیم که به لندن گریخته است. انتخاب مدیران فرهنگی که انقلابی و اسلامی باشد بسیار مهم است .
نامزد حزب موتلفه اسلامی  در انتخابات ریاست جمهوری تأکید کرد: حوزه های علمیه باید راه حل برای هنر به صورت اسلامی- ایرانی ارائه دهند زیرا از ارکان جهت ساز نظام هستند و نقشی ویژه دارند.
وی همچنین با اشاره به نامگذاری امسال بیان داشت: حضور حماسی یعنی حضور با اندیشه و نشاط و امید.
وی ادامه داد: باید در این دو حوزه الزامات یک حماسه را رعایت کرد. ضرورت دارد در دهه چهارم انقلاب اسلامی حماسه وار در صحنه حضور داشت تا مشکلات کشور را بر طرف کرد.آل اسحاق تصریح کرد: دشمنان در طول سی سال گذشته هر نوع دشمنی با ما داشته اند، انجام داده اند ولی نتوانستند به اهداف خود برسند و امروز ایران تهدیدی جدی برای منافع غربی ها و زیاده خواهی های آنهاست.وی با تأکید بر در نظر گرفتن یاد خدا در همه امورگفت: در همه مسائل از جمله مسائل حکومتی باید رنگ و بوی تقوا رعایت شود تا مشکلات حل می شود. موتلفه اسلامی در میان تمام احزاب و تشکلهای سیاسی کشور در امور خود تقوا را رعایت می کند. همه در تصمیم گیری ها باید بدانیم چه قدر نیت ما خدایی است.
عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان اظهار داشت: مشکلات کشور در طرز تفکر و سپردن کار به غیر از اهلش است. نیروهای توانمند را کنار زده ایم و باید از تمام ظرفیت اجتماعی کشور استفاده شود. من در تمام حوزه های مختلف اقتصادی ، اجتماعی، فرهنگی و ... برنامه دارم.
نامزد حزب موتلفه اسلامی در انتخابات ریاست جمهوری یکی از بزرگترین بیماری های کشور را فضای افسردگی دانست و افزود: افسردگی تمام انرژی را بههم می زند و این درست نیست که کشور دچار افسردگی شود. باید فضای نشاط و امید در کشور وجود داشته باشد. دولت باید برای ایجاد نشاط در کشور برنامه داشته باشد.
وی با بیان این که در فضای عمومی کشور شاهد برخی بداخلاقیها هستیم که در شأن کشورمان نیست، ادامه داد: برخی رفتارها در مجلس و دولت نمونه این بداخلاقی ها است که باید اصلاح شود.عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان با اشاره به اینکه دولت باید در همه حوزه ها برنامه داشته باشد یادآور شد: مملکت با شعار اداره نمیشود و ریز برنامه می خواهد و یکی از الزامات این راه داشتن تیم و گفتمان است.وی همچنین به مسئله فتنه اشاره کرد و با بیان این که باید بین فتنه گران و اصلاح طلبان تمایز قائل شد، خاطرنشان کرد: فتنه گران کسانی هستند که به نظام آسیب رساندند و حامیان این جریان نمیتوانند در انتخابات آتی شرکت کنند.
نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری تصریح کرد: با توجه به این که امروز شرایط کشور به گونه ای است که در حوزه اقتصادی دچار مشکلاتی هستیم و همه مسائل نیز وابسته به موضوع اقتصاد است و من هم در حوزه اقتصاد اشراف بیشتری دارم و علاوه بر این در حوزه سیاسی نیز صاحب نظر هستم.
وی با بیان این که برنامه های رییس جمهور آینده باید با ظرفیتهای جامعه منطبق باشد، خاطرنشان کرد: از جمله این مسائل واقعیت ها در حوزه اقتصادی است و رییس جمهوری آتی باید نسبت به این موضوعات به ویژه تحریم ها و فشار های بین المللی شناخت بیشتری داشته و برای رفع بحران ها برنامه ریزی کند.
  آل اسحاق با بیان این که در حوزه اقتصاد نمی توان از الگوی دیگر کشورها استفاده کرد، ادامه داد: الگوی اقتصادی که در کشورهای اروپایی در حال اجرا است به هیچ عنوان با شرایط جمهوری اسلامی سازگاری ندارد.نامزد حزب موتلفه بر ضرورت بهرهگیری از الگوی بومی اسلامی ایران در حوزه اقتصاد کشور تأکید کرد و افزود: باید از الگویی برای ساماندهی حوزه اقتصاد کشورمان استفاده کنیم که با فضای آرمانی جمهوری اسلامی منطبق و مدل برنامه ریزی نیز باید اسلامی - ایرانی و با آرمان های اسلامی و انقلابی سازگار بوده و همراه با دانش اقتصاد ایرانی باشد.

https://shoma-weekly.ir/Ub72Ei