جامعه

حکم موسوی و خاتمی چیست؟

"رد صلاحیت ترامپ برای نامزدی انتخابات و ممانعت از تصدی مناصب دولتی" و "تعقیب قضایی و مجازات ترامپ و اطرافیان وی"؛
اینها پیشنهاد های کمیته تحقیق کنگره آمریکا درباره کسانی است که در انتخابات دو سال قبل، شورش محدودی به راه انداختند و با تشویق اطرافیان ترامپ، به ساختمان کنگره حمله کردند.
روزنامه زنجیره ای اعتماد که دست اندرکاران آن، در تحریک به شورش و آشوب هشت ماهه در ایران در سال 1388 دخالت داشتند، اکنون درباره گزارش کنگره تیتر زده اند "عقوبت‌شورش‌علیه انتخابات".
در گزارش اعتماد می توانید نام ترامپ را بردارید و اسم میر حسین موسوی و خاتمی و برخی افراطیون مشابه را بگذارید:
کمیته تحقیق کنگره درخصوص شورش ۶ ژانویه ۲۰۲۱، گزارش نهایی خود را منتشر کرد که به نقش دونالد ترامپ می پردازد. از جنجالی‌ترین پیشنهادها، منع ترامپ از دراختیار گرفتن پست‌های دولتی است. این نخستین‌بار است که کنگره خواهان تعقیب قضایی رییس‌جمهور پیشین می‌شود.  
حوادث روز ۶ ژانویه که تعدادی از هواداران ترامپ، به سمت ساختمان کنگره حرکت کردند و کوشیدند به صورت خشونت‌آمیز جلوی برگزاری جلسه را بگیرند، تلاش برای سرنگونی حکومت و جلوگیری از فرآیند قانونی انتخابات تلقی شد.
یکی از ۱۱ پیشنهاد کمیته برای جلوگیری از تکرار این وقایع، منع ترامپ از تصدی کرسی‌های دولتی است. کمیته پیشنهاد داده نهاد جدیدی تاسیس شود تا صلاحیت نامزدهای تصدی مناصب دولتی با توجه به دو شاخصه "نقش داشتن در شورش" یا "کمک و حمایت از دشمنان قانون اساسی" ارزیابی شود.
▪️همچنین علاوه بر ترامپ و اطرافیانش، باید تعدادی از وکلا که برای عوض کردن نتیجه انتخابات نقش بازی کرده‌اند، تنبیه شوند. کنگره نیز قوانین جدیدی را برای تشدید مجازات علیه کسانی که قصد اخلال در جلسه ویژه تایید انتخابات دارند و همچنین افرادی که کارکنان حوزه‌های انتخاباتی را تهدید می‌کنند، وضع کند.
▪️کمیته ۶ ژانویه، تعدادی از قوانین کیفری را که نقض شده، ه وزارت دادگستری امریکا احاله کرده تا ترامپ، جان ایستمن و تعدادی دیگر از مظنونان، تحت تعقیب قرار بگیرند. کمیته می گوید: : «تصمیم  ترامپ برای جعل اعلام پیروزی در شب انتخابات و درخواست غیرقانونی پایان شمارش آرا، یک برنامه از پیش طراحی شده ‌بود.»
فتنه ترامپ و حامیانش، فقط چند روز  شدت گرفت و پس از آن سرکوب شد. او هنوز رئیس جمهور بود اما تمام صفحات مجازی اش را بستند. حالا هم ول کن ترامپ و حامیانش نیستند، و از رد صلاحیت انتخاباتی و ممنوعیت تصدی مناصب دولتی گرفته تا مجازات های قانونی را برای آنها درخواست کرده اند.
در کشور ما موسوی و خاتمی و مدعیان اصلاح طلبی، کشور را  به مدت هشت ماه در کام آشوب بردند، بستر  جنایات گروهک های معاند را فراهم کردند و با خیانت به کشور، خواستار تحریم های فلج کننده دولت اوباما علیه ملت ایران شدند که بعد از 13 سال همچنان ادامه دارد.
آنها با این حجم از خیانت و جفاکاری، سزاوار کدام مجازات هستند؟

محمد ایمانی

https://shoma-weekly.ir/jQqw2I