
محمدرضا ملکشاهی راد در گفتگو با خبرنگار یافته در خصوص آخرین وضعیت افزایش و عدم افزایش قیمت حاملهای انرژی، اظهار داشت: هر نوع افزایش قیمت حاملهای انرژی با تصویب مجلس شورای اسلامی امکانپذیر است.
وی بابیان اینکه در سال 96، 97 و 98 دولت و برخی نمایندگان به دنبال افزایش قیمت حاملهای انرژی بودند، تصریح کرد: هرسالی که عضو کمیسیون تلفیق بودم این افزایش قیمت با مخالفت این کمیسیون مواجه شد.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط حاکم بر مجلس شورای اسلامی هر لایحهای در این زمینه به مجلس بیاید تصویب نخواهد شد.
ملکشاهی راد گریزی به قاچاق بنزین و استفاده بیشازحد آن توسط دهکهای اول جامعه زد و گفت: تولید بنزین در کشور بیش از مصرف است و در زمینه تولید مشکلی نداریم اما دولت سعی دارد با استفاده از کارت سوخت قاچاق بنزین را کنترل کند و مطرح کردن این موضوع شائبههایی را در جامعه به وجود آورد.
وی تأکید کرد: مجلس با افزایش نرخ بنزین موافقت نخواهد کرد.
رئیس مجمع نمایندگان لرستان در پاسخ به سؤال خبرنگار یافته در خصوص اینکه آقای تاج گردون گفته است که موضوع افزایش نرخ بنزین را به سران 3 قوه واگذار میکنیم، اظهار داشت: سران 3 قوه اختیاراتی دارند و ممکن است بحثهایی هم بکنند اما گمان نمیکنم در این خصوص گفتگویی داشته باشند.
ملکشاهی راد بیان داشت: بحث سهمیهبندی بنزین مطرح است به شکلی که دهک اول جامعه که خودروهای گوناگون دارند، مصرف بیشتری از بنزین دارند و باید هزینه بیشتری پرداخت کنند.
وی با بیان اینکه هرگونه تصمیم که موجب افزایش نرخ کالاها و... شود با توجه به اینکه در جنگ اقتصادی هستیم توسط مجلس تصویب نمیشود، خاطرنشان ساخت: امروزه در شرایط کنونی کمر مردم خمشده و افزایش نرخ بنزین عادلانه و منطقی نیست.
نماینده مردم خرمآباد و چگنی گفت: در شرایط بهتری شاید بتوانیم در خصوص این موضوع بحث و بررسی کنیم.