ویژه

تا انتخابات


در جبهه ی متحد هستم
 رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جبهه متحد اصولگرایان ظرفیت بسیار خوبی برای حضور در انتخابات دارد، گفت: نسبت به باقی گروه ها هم نباید سخت گیرانه اندیشیده شود، وجود هرگروهی در انتخابات که حامل پیام روشنی برای مردم باشد، مفید است.
علی لاریجانی در پاسخ به این سئوال که آیا در این انتخابات از فهرستی که منتقدان دولت ارائه خواهند کرد، حمایت می کند، گفت: من در این مورد هنوز تصویر روشنی از کار آنها ندارم.

دولت همایش های انتخاباتی برگزار نکند
نائب رئیس مجلس شورای اسلامی در واکنش به جلسه حامیان دولت با محمود احمدی نژاد، گفت: اگر هدف از برگزاری این جلسه کارهای انتخاباتی است باید گفت که خطری ندارد، اما کار درستی نیست که از امکانات دولت استفاده شده و ستاد انتخاباتی تشکیل شود.
باهنر در ادامه یادآور شد: اگر دولت مردان از برگزاری این جلسه می خواهند تمهیداتی را برای سالم تر برگزار کردن انتخابات و دقیق تر برگزار شدن آن بیندیشند به آن ها خدا قوت می گوییم.

مشارکت مردم در انتخابات مجلس نهم از مجالس هفتم و هشتم بیشتر است
مشرق: رئیس ستاد انتخابات جبهه متحد اصولگرایان با بیان اینکه مردم در انتخابات مجلس نهم مشارکت بالاتری از مجلس هفتم و هشتم خواهند داشت، گفت: نظر سنجی ها از مشارکت فعال واجدان شرایط در انتخابات نهم مجلس شورای اسلامی خبر می دهند.
علیرضا زاکانی با تاکید بر اینکه پس از تجلی حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن، تجلی دیگر، حضور فعال در انتخابات است گفت: نظر سنجی ها  نمایانگر این واقعیت است که مشارکت مردم در انتخابات آتی بالاتر از مشارکت مردم در مجلس هفتم و هشتم است.
برخی بابت فتنه کاسبی می کنند
جبهه متحد: عضو فراکسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی با تاکید بر حضور و فعالیت جریان انحرافی در کشور گفت: چطور گفته می شود فتنه ای نیست در حالی که جایگزینی مکتب ایرانی به جای مکتب اسلامی و گرفتن جشن در کنار قبر کوروش و ارتباط بلاواسطه مردم با امام زمان مطرح می شود.
حجت الاسلام و المسلمین سیدرضا اکرمی با اشاره به اظهارات الهام مبنی براینکه برخی برای پوشاندن خطر فتنه جریان انحرافی را مطرح می کنند تصریح کرد: در هر دوره از انتخابات دو سه عنوان همچون «فتنه» و «انحراف» مطرح می شود و عده ای بر محور این عناوین حرف می زنند و از بابت آن کاسبی می کنند.
هشدار انتخاباتی دادستان تهران
ایرنا: دادستان عمومی و انقلاب تهران هشدار داده است که این دادستانی با افرادی که به دنبال کاهش مشارکت مردم در انتخابات هستند برخورد خواهد کرد. 'عباس جعفری دولت آبادی'  گفته است: عملکرد افراد و رسانه هایی که مسیر حرکت دشمن را هموار کنند از دید دادستانی دور نخواهد ماند. وی در عین حال تلاش های دشمنان برای کاستن از حضور مردم در انتخابات نهمین دوره مجلس شورای اسلامی را بی ثمر دانست.

نجابت جایگزین میردامادی در لیست جبهه متحد اصولگرایان
فارس: در پی انصراف حجت الاسلام والمسلمین سیدمجتبی میردامادی از کاندیداتوری انتخابات مجلس نهم و تصمیم شورای مرکزی جبهه متحد اصولگرایان، حسین نجابت جایگزین وی در فهرست نهایی جبهه متحد شد.
تمجید نماینده اصلاح طلب از شورای نگهبان
جهان نیوز: به دنبال اعلام نتایج بررسی های شورای نگهبان درباره داوطلبان نمایندگی مجلس نهم، یک نماینده اصلاح طلب مجلس از بی طرفی این شورا در فرایند بررسی صلاحیت ها تقدیر و تمجید کرد.
'مجید نصیرپور' گفت: تاکنون تایید صلاحیت داوطلبان از تمام طیف ها و تفکرات مختلف را شاهد بوده ایم.
عضو فراکسیون اقلیت مجلس هشتم ادامه داد: شورای نگهبان همواره تلاش داشته تا از ورود به منازعات سیاسی پرهیز کند و زمینه را برای حضور تفکرات مختلف سیاسی فراهم آورد.
https://shoma-weekly.ir/Rg3cuc