حجت الاسلام و المسلمین موسی غضنفرآبادی، رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار نما در واکنش به فضاسازی روحانی برای ایجاد دوقطبی در جامعه و سخنان او که عده ای را موافقان صلح و عده ای دیگر را مخالفان صلح نامیده بود، اظهار داشت: ایجاد دوقطبی در جامعه آن هم در این شرایط، قطعاً درست و بجا نیست؛ زیرا تمام ملت ایران از موافقان صلح هستند، اما این ملت حاضر نیستند به قیمت ذلت و کوچک شدن تن به صلح در برابر دشمنان جمهوری اسلامی و انقلاب اسلامی دهند.
وی افزود: آن هایی که در رأس امور قرار دارند باید مراقب بیان و اظهار نظرهای خود باشند تا مبادا دوقطبی در جامعه ایجاد کنند و این مسئولان وظیفه دارند که از شخصیت، حیثیت، جایگاه و حقوق و آبروی مردم و کشور دفاع کنند.
عاقبت دوقطبی گری ها
نماینده مردم بم، ریگان و فهرج در مجلس شورای اسلامی با بیان این مطلب که اگر مسئولی بخواهد در جامعه ایجاد دوقطبی کند و یا به مردم دروغ بگوید و در حق این ملت جفا کند، قطعاً در تاریخ از آن ها به عنوان خائنان و بی عرضه گان یاد خواهد کرد و یادآور شد: بنابراین باید مراقب باشند تا عمداً و یا سهواً سخنی گفته نشود که این گونه آن را تفسیر کرد که می خواهند نوعی دوقطبی در جامعه ایجاد کنند.
غضنفرآبادی بیان کرد: نباید رئیس جمهور و سایر مسئولان دولتی طوری سخن بگویند که آن را دوقطبی تفسیر کرد و یا اینکه از آن به عنوان تلاش برای امضای برجام های دو و سه تلقی شود.
نفوذ دشمن در جامعه دوقطبی
وی ادامه داد: وقتی جامعه ای به سمت دوقطبی پیش رفت، تشخیص میان حق و باطل برای افراد مشکل خواهد شد و از این دوقطبی شدن رخنه ای ایجاد خواهد شد که دشمن به راحتی می تواند بر کشور یا جامعه سیطره پیدا کند و یا حتی می تواند نفوذ پیدا کند.
رئیس کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: اینکه شخصی، عده ای را مخالف صلح و نیز عده ای دیگر را موافق صلح خطاب کند، به باور من تفرقه صورت خواهد گرفت؛ تفرقه هایی که بسیار خطرناک است که ممکن است بعضی از مردم ناخواسته به سمت و سویی حرکت کنند که از تصمیمگیری های شایسته و معقول غافل شوند.