
9 دی تجلی "کل یوم عاشورا" و حاصل تدابیر بینظیر رهبر حکیم انقلاببود
جبهه متحد اصولگرایان در بیانیهای تاکید کرد که حماسه ماندگار ۹ دی ۸۸، حاصل تدابیر بینظیر و نقش محوری رهبر حکیم انقلاب و بصیرت عمومی مردم و تجلی کل یوم عاشورا بود.
جبهه متحد اصولگرایان با صدور بیانیهای به مناسبت سالگرد یوم الله ۹ دی تاکید کرد: شکلگیری حماسه ماندگار ۹ دی ۸۸، حاصل تدابیر بینظیر و نقش محوری رهبر حکیم انقلاب و بصیرت عمومی مردم بود. ایشان ضمن بستن راه هرگونه پیشروی بر فتنهگران با تاکیدات مستحکم بر قانون، مسیری تدریجی در روشنگری را در پیش گرفتند و ضمن صحبت مداوم با مردم، خواص جامعه را نیز نسبت به مسئولیت تاریخی و مهمشان آگاه ساختند.
در این بیانیه آمده است: یکی از موثرترین مولفهها در خاموش شدن آتش فتنه نظام سلطه، شکلگیری حماسه عظیم و ماندگار امت مومن و انقلابی ایران در ۹ دی بود. یوم الله ۹ دی تجلی "کل یوم عاشورا" پس از گذشت ۱۴ قرن بود. اسلام که در قرن نخست با ریخته شدن خون حسین (ع) در کربلا استقامت یافت، در قرن ۱۵ با آتش گرفتن خیمههای عزای او در تهران حفظ و حراست گردید؛ با این تفاوت که اکثریت مردم در عاشورای سال ۶۱ امام زمان خود را تنها گذاشتند و حرمت خیام او را هم نگاه نداشتند، اما این بار خیل متراکم مردم با تبعیت از نایب حسینی نسب امام زمان خود، هتک حرمت به خیمه عزای حسین (ع) را نیز برنتافتند و در کمتر از سه روز طومار امویان زمان را در هم پیچیدند.
در بخش دیگری از بیانیه آمده است: "اصرار بر اولویت بندی مسائل"، "دعوت به صبر و بصیرت"، "درخواست برای اتخاذ موضع شفاف"، "ترسیم صحنه مقابله انقلاب و ضد انقلاب"، "رعایت انصاف"، "تاکید بر خارجی بودن ریشه فتنه" و "تلاش مجدانه برای نجات سران داخلی فتنه" از مهمترین اصولی بود که مقام معظم رهبری در پیش گرفتند تا سیاست اصولی نظام در "جذب حداکثری و دفع حداقلی" محقق شود و در نتیجه، اکثریت ۴۰ میلیون رای دهنده در انتخابات دهم ریاست جمهوری حتی هواداران نفر دوم، نزدیک به ۲۰۰ روز بعد با حضور در خیابانهای سراسر کشور، حماسه ۹ دی را بیافرینند و مرهم زخم فتنه شوند.
جبهه متحد اصولگرایان در ادامه ضمن افتخار به حضور بزرگانی چون آیتالله مهدوی کنی و آیتالله یزدی که از جلوداران مبارزه عملی با فتنه ۸۸ و از پرچمداران اصلی افشای فتنهگران و روشنگری درباره خواص مردود فتنه بودند، معتقد است برای بزرگداشت سالگرد این حماسه باشکوه، باید پیامهای اصلی مردم در خلق آن را مورد توجه قرار داد.