وی با بیان اینکه فاصله طبقاتی در کشور بشدت زیاد شده تاکید کرد: همه کشورها به دنبال کاهش فاصله طبقاتی هستند و نمایندگان مجلس نیز برای کاهش فاصله طبقاتی در بودجه سال 97 لحاظ کردند که حداکثر پاداش پایان خدمت هفت برابر حداقل حقوق است.
مصری با تاکید بر اینکه مدیرانی که پاداشهای میلیاردی دریافت کردند قصد دور زدن قانون را داشتند افزود: اگر این افراد در سال 97 بازنشسته میشدند پاداش پایان خدمت آنها به 210 میلیون تومان تقلیل مییافت، اما آنها در سال 96 خود را بازنشسته کردند و در سال 97 به سر کار رفتند تا بگویند هیچ قانونی در برابر آنها قدرت ندارد. اکنون مقصر اصلی مدیرانی هستند که اجازه دادند این افراد دوباره سر کار بیایند و همین موضوع باعث نارضایتی عموم مردم شده است.
وی ادامه داد: کسی که یک میلیارد تومان پاداش پایان خدمت دریافت میکند، باید ماهانه 30 میلیون تومان حقوق بگیرد. از سوی دیگر زمانی که این افراد دوباره دعوت به کار میشوند، باید به همین میزان حقوق به آنها پرداخت شود که حقوق آنها ماهانه 60 میلیون تومان خواهد شد.
نماینده مردم کرمانشاه به بیان راهکاری در مورد عدم پرداخت حقوقهای نجومی پرداخت و گفت: در قانون برنامه ششم توسعه به صورت شفاف بیان شده سامانه حقوق و دستمزد مدیران دولتی باید راهاندازی شود تا عموم مردم و نهادهای نظارتی بتوانند حقوق و مزایای آنها را مشاهده کنند، اما هنوز این اقدام انجام نشده و سوال این است که اگر پرداختیها بدون مشکل است، چرا این سامانه راهاندازی نمیشود و اگر این پرداختها اشکال دارد، چرا جلوی آنها گرفته نمیشود.
مصری با بیان اینکه در گذشته قانون حداکثر هفت برابر حداقل حقوق برای پاداش پایان خدمت در قانونهای بودجه بود، گفت: این قانون خوب در قوانین گذشته ما مشاهده میشود تا این که یک روزنهای به نام حقوق و مزایا از آن نمایان شد. برخی افراد با در نظر گرفتن مزایای بالا و حقوق متعادل، دریافتیهای نجومی داشتند. از سوی دیگر اعضای هیات علمی دانشگاهها و قضات نیز از اجرای این قانون مستثنا شدند و آرام آرام این قانون به دست فراموشی سپرده شد.
نماینده مردم کرمانشاه در مجلس شورای اسلامی به وظایف حاکمیت کشورها اشاره کرد و گفت: همه کشورها در تلاشند تا فاصله طبقاتی را کاهش دهند. به این دلیل که ایجاد فاصله طبقاتی تاثیرات مخربتری از فقر دارد و در نتیجه باید این فاصله کم شود تا عدالت برقرار شود.