دکتر حسین بابویه رییس فدراسیون دانش آموزی سخنران آخر این نشست هم اندیشی بود که ابتدا گزارش اجمالی از فعالیت های ورزشی صورت گرفته در این وزارتخانه ارائه و سپس در ارتباط با دیدگاهها، پیشنهادات و نقطه نظرات کارشناسان عضو کارگروه ورزش حزب موتلفه مطالبی را بیان کرد. وی در همین راستا و با ذکر این موضوع که بنای تشکیل فدراسیون دانش آموزی به سال ۱۳۸۱ بازمی گردد اما از آن سال به بعد هیچگاه نگاه مورد نظر و مطلوب نسبت به این فدراسیون وجود نداشته است اظهار داشت. تشکیلاتی که قریب به ۱۶ میلیون دانش آموز را در سراسر کشور تحت پوشش قرار داده و با حمایت های وزارتخانه مربوطه سالیانه میلیاردها تومان جهت اهداف ورزش هزینه می کند به مفهوم آن است که ورزش و جنبه های اخلاقی آن را مهم تلقی می کند .وی با اشاره به گستردگی فعالیت های ورزشی در آموزش و پرورش خاطرنشان کرد: در حال حاضر با اغلب فدراسیون های ورزشی تعامل و همسویی داریم و تعدادی از این فدراسیون ها مسابقاتی را که ما برگزار می کنیم ملاک انتخاب تیم های پایه خود قرار می دهند. انتظار این است با توجه به احاطه و امکاناتی که آموزش و پرورش دارد بخش اعظم مسابقات و فعالیت های ورزشی سنین پایه تمام رشته ها از طریق آموزش و پرورش انجام پذیرد تا تداخل و موازی کاری که کارشناسان و رسانه ها به آن اشاره می کنند صورت نگیرد.
رییس فدراسیون دانش آموزی در بخش دیگری از سخنان خود ضمن تاکید بر اهمیت ورزش در میان دانش آموزان تصریح کرد: هدف دستگاه آموزش توجه به جنبه های تربیتی نونهالان و نوجوانان است که بخشی از این اهداف از طریق مسابقات داخلی و اعزام های خارجی پی گیری می شود و بخش دیگر از طریق اشاعه فاکتورهای اخلاقی مورد توجه قرار دارد. به عبارت دیگر تلاش ما این است که دانش آموزان علاوه بر اینکه به جنبه های تربیت بدنی و قهرمانی توجه دارند جنبه های اخلاقی و معرفتی زندگی را نیز بیاموزند. خوشبختانه اهمیت فعالیت های آموزش و پرورش برای مسئولین ورزش نیز احراز شده و اکنون نه تنها نماینده آموزش و پرورش در مجامع انتخاباتی فدراسیون ها حضور دارد بلکه یکی از اعضای هیات رییسه فدراسیون ها نیز متعلق به آموزش و پرورش است. با تمام این اوصاف می پذیریم برای رسیدن به نقطه مطلوب باید بیشتر تلاش کنیم. برای این مهم انتظار داریم تعامل و همفکری دستگاه ورزش و فدراسیون ها با فدراسیون دانش آموزی بیشتر شود. ما هنوز در بحث مربوط به فضای ورزش با استانداردهای لازم فاصله داریم. به جهت بودجه و امکانات تنها وزارت آموزش و پرورش هزینه می کند و سال هاست بودجه ای از سوی وزارت ورزش به فدراسیون ما داده نشده بود جز اینکه در این دولت و برای نخستین بار وزارت ورزش کمک هایی به ما داده که البته این کمک ها در قبال فعالیت های گسترده ای که صورت می گیرد کافی نیست. به خاطر داشته باشید اگر ورزش را به درخت تناوری تشبیه کنیم ریشه این درخت ورزش دانش آموزی و پایه است. هرگاه توانستیم این ریشه را تقویت کنیم در واقع تنه و شاخ و برگ این درخت یعنی کلیت ورزش کشور را تقویت و گسترش داده ایم.
ویژه
بابویی: ریشه درخت ورزش در آموزش و پرورش تقویت می شود انتظار داریم فدراسیون ها تعامل و همسویی بیشتری با ما داشته باشند هیجدهمین نشست اعضای کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با حضور دکتر بابویی رییس فدراسیون ورزش دانش آموزی برگزار شد.
در این نشست که با دستور جلسه بررسی وضعیت ورزش دانش آموزی تشکیل شده بود ابتدا محمدرضا تهرانی رییس کارگروه ورزش حزب موتلفه اسلامی با اشاره به اهمیت و جایگاه ورزش در آموزش و پرورش از دانش آموزان به عنوان ریشه های اصلی درخت ورزش نام برد و اظهار امیدواری کرد، همت و تلاش مسئولین بیش از پیش معطوف به اشاعه ورزش در میان آینده سازان این عرصه شود. وی با اشاره به کمیت میلیونی دانش آموزان گفت: مسئولین باید از این پتانسیل قدرتمند و گسترده در جهت تقویت بیش از پیش ورزش کشور بهره ببرند. در ادامه، جمعی از اعضای کارگروه ورزش حزب، پرسش ها و نقطه نظرات خود را در ارتباط با مسائلی چون دلایل پسرفت ورزش در آموزش و پرورش، چرایی کمبود بودجه ورزش، فضای لازم و امکانات در این نهاد، لزوم توجه بیشتر به رشته های پایه، نحوه تعامل آموزش و پرورش و فدراسیون ها، اهمیت ورزش در ارتقا سلامت دانش آموزان، فقدان سازوکار راهبردی بین فدراسیون دانش آموزی و رسانه ها و.... مطرح کردند.