
نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه شکلگیری این آییننامه از لحاظ همگرایی دستگاهها مثبت ارزیابی میشود، یادآور شد: به هر حال در نهایت باید توجه داشت که برای تصویب هرگونه آییننامهای در این زمینه لازم است نظر علما هم گرفته شود و توجه شود اولویت برای ورزش بانوان حضور آنها در ورزشگاهها نیست، بلکه تقویت ورزش همگانی و قهرمانی و حفظ شئون و کرامت اسلامی و انسانی یک بانو است.
عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی ادامه داد: در گذشته هم زنان برای تماشای ورزش آقایان حضور پیدا میکردند اما گاهی این مسئله با مشکلاتی مواجه میشد و به علت برخی رفتارهای صورت گرفته مشکلاتی برای حفظ کرامت و حرمت بانوان پیش می آمد که در نهایت ممنوعیتهایی صورت گرفت.
افتخاری با بیان اینکه بسیج ورزش بانوان با همکاری وزارتورزش در حال بررسی بهبود وضعیت ورزش بانوان در کشور است، گفت: این نهاد از چند ماه قبل بررسیهای خود را پیرامون وضعیت ورزش زنان در راستای تقویت آن آغاز کرده است.
رئیس شورای عالی بسیج ورزش بانوان کشور تصریح کرد: حضور بانوان در ورزشگاهها یک مسأله کوچک و فرعی است و ما بیشتر به دنبال این هستیم که بستر ورزش و تأمین سلامت برای زنان با هزینههای پایین تر و در تمامی نقاط کشور چه کلان شهر و چه کمتر توسعه یافته یکسان باشد.
عضو هیأترئیسه کمیسیون فرهنگی مجلس در پایان با تأکید بر اینکه موضوعاصلی در حوزه ورزش زنان، باید بهبود وضعیت سلامت آنها باشد، خاطرنشان کرد: تاکنون طی جلساتی که در شورای عالی بسیج ورزش بانوان داشتهایم به پیشرفتهای خوبی در این زمینه دست پیدا کردهایم، از طرفی برای ادامه بررسیها پژوهشهایی نیز در موضوعات مختلف صورت داده و گزارش آنها را دریافت کردهایم که بر اساس آنها تصمیمگیری خواهیم کرد.