مجلس

اساس انتخاب باید برنامه باشد نه شخص

در انتخابات ریاست جمهوری باید به سوی برنامه‌ها گام برداریم و محور قرار دادن اشخاص معمولاً از سوی مردم خیلی مورد توجه قرار می‌گیرد. در حالی که موضوع اساسی از نظر افراد تاثیرگذار در جامعه، احزاب و گروهها و تشکل‌های مختلف که در زمینه انتخابات فعالیت دارند برنامه‌ها و راهکارهایی است که کاندیداها ارائه می‌دهند.
فاطمه رهبر عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در خصوص انتخابات آینده ریاست جمهوری که بر چه مبنا و اساسی باید صورت بگیرد گفت: آنچه که مسلم است و منطق حکم می‌کند در انتخابات ریاست جمهوری باید به سوی برنامه‌ها گام برداریم و محور قرار دادن اشخاص معمولاً از سوی مردم خیلی مورد توجه قرار می‌گیرد. در حالی که موضوع اساسی از نظر افراد تاثیرگذار در جامعه، احزاب و گروهها و تشکل‌های مختلف که در زمینه انتخابات فعالیت دارند برنامه‌ها و راهکارهایی است که کاندیداها ارائه می‌دهند.
وی افزود: به نظر می‌آید بهترین موضوع که باید در برنامه‌ها ارائه شود؛دغدغه‌های مردم و نیازهای جامعه است که برای رفع آنها باید آسیب‌شناسی صورت پذیرفته باشد، موضوعات اقتصادی و اولویت کار و به تبع آن اشتغال جوانان و مواردی که زیر مجموعه مسائل اقتصادی و معیشتی مردم قرار می‌گیرد؛ از معضلاتی است که ما در جامعه می‌بینیم و برای رفع آنها باید برنامه داشت.
نماینده مردم تهران درادامه بااشاره به سخنان مقام معظم رهبری در جمع کارگزاران نظام مبنی بر اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری اخیراً در جمع کارگزاران نظام نکات بسیار مهمی را بیان کردند اگر بررسی شود در طی سالهای گذشته عناوینی مطرح شد از جمله همت مضاعف، کار مضاعف و یا بحث جهاد اقتصادی و امسال نیز که سال تولید ملی و حمایت از سرمایه ایرانی است و همین طور ابلاغ سیاستهای اصل 44 قانون اساسی که اگر عمیقاً مورد مطالعه قرار گیرد ریشه این مسائل، مسائل اقتصادی است و با توجه به مسائل داخلی و خارجی و بحرانهایی را که برای کشور ما ایجاد می‌کنند، نیاز است برای این قضیه یک برنامه‌ریزی دقیق‌تری صورت گیرد.
وی افزود: طبیعی است مردم نیز رئیس جمهوری را انتخاب می‌کنند که در درجه اول ولایت‌مدار باشد و عشق آن به انقلاب اسلامی و آرمانهای حضرت امام(ره) و مقام معظم رهبری روشن و شفاف باشد و درجه دوم آنکه نیازهای اقتصادی کشور را در رأس امور بداند و دیگر آنکه با توجه به فعالیتها و دشمنی‌ها که با اصل انقلاب اسلامی در طی این 33 سال شاهد آن بودیم بتواند ایستادگی و مقاومت کند وتوان مقابله با دشمنی‌های بیگانگان را داشته باشد.
فاطمه رهبر در ادامه گفتگوی خود خاطر نشان کرد: یقیناً ما پیشرفت‌هایی را در طی سالهای اخیر داشته‌ایم و گام‌های موثری را در این رابطه برداشته‌ایم و طبیعی است حرکت ما رو به جلو است و به لطف خدا هیچ بن بستی هم در مقابل راه ما وجود ندارد. اگر ما بتوانیم چنانچه مقام معظم رهبری در فرمایش اخیر خود در جمع پژوهشگران و مسئولان شرکتهای دانش بنیان ایراد فرمودند که امروز ما در یک مقطع ماندگار و تاریخی و حساس قرار داریم شناخت صحیح مسئولیتها و ایفای نقش آنها می‌تواند قطعاً ملت ایران را به افق‌های جدید و آرمانهای ما را مورد نظر قرار بدهد.
عضو کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: شرایط فعلی کشور، چه داخلی، چه بین‌المللی و خواسته مقام معظم رهبری و مردم این است فردی در انتخابات ریاست جمهوری معرفی شود که در درجه اول برنامه‌های خود را ارائه دهد و گروههای کاری و تیم کاری کارآمد داشته باشد که با ارائه برنامه در ابعاد مختلف نیازهای کشور را در ابعاد اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، اجتماعی، بین المللی و فرهنگی تأمین کند و ما را در این مسیر به اهداف و آرمانهای کشور نزدیکتر کند.
عضو فراکسیون حزب موتلفه اسلامی در رابطه با الزامات رقابت در انتخابات آتی گفت: حکومت ما، حکومت مردم‌سالاری دینی است و گروههای مختلفی که در چارچوب نظام جمهوری اسلامی قرار دارند می‌توانند در انتخابات شرکت کنند و نهایتاً نامزدهای خود را معرفی کنند و در معرض انتخاب شدن مردم قرار دهند.
وی افزود: در بین اصولگرایان معمولاً گروههایی با اختلاف سلیقه‌ وجود دارد که البته این اختلاف در آرمانها واهداف و سیاستهای کلی نظام نیست و همه ما در این موارد یکی هستیم. حال اختلاف سلیقه هایی وجود دارد که ممکن است نامزدهای متعددی در این دوره معرفی شود، و غالباً هر انتخاباتی یک چارچوبی دارد و منشوری که البته نیاز به بازنگری دارد. منشور اصولگرایی و تعهدات اخلاقی، سیاسی، اعتقادی که نامزدها در این رابطه باید باشند و طبیعی است گروههای مختلف نیز از نامزدهای دیگر دفاع می‌کنند و باید در نظر داشت این صحنه؛ صحنه رقابت در خدمت رسانی به مردم و نظام است نه رقابتی برای تصاحب کرسی‌ها و صندلی‌ها. چنانچه که در کشورهای غربی این مسأله را شاهد هستیم.
رهبر در پایان تصریح کرد: رعایت اخلاق سیاسی- انتخاباتی یکی از الزاماتی است که باید در این انتخابات در نظر گرفت. نامزدهای مختلف اصولگرایی و در حد گسترده جبهه اصولگرایان به صحنه رقابت وارد می‌شوند که باید مواضع آنها با رعایت اصول اخلاقی و سیاسی و انتخاباتی مطرح شود تا بتواند انشاءالله جلب اعتماد آراء مردم را با ارایه یک برنامه دقیق و عملیاتی کسب نمایند.

https://shoma-weekly.ir/uGXJWO