شهرستانها

پنج عامل ولنگاری فرهنگی

عبداله فاتحی گفت:دشمن می خواهد بوسیله ترویج فساد و فحشاء زمینه براندازی نظام را محیا کند، پس جریان های انحرافی مثل لیبرالیسم، سکولاریسم، پلورالیسم با ضرب المثل های فراوان زمینه را جهت ترویج فساد فراهم می کنند.
عبداله فاتحی گفت:دشمن می خواهد بوسیله ترویج فساد و فحشاء زمینه براندازی نظام را محیا کند، پس جریان های انحرافی مثل لیبرالیسم، سکولاریسم، پلورالیسم با ضرب المثل های فراوان زمینه را جهت ترویج فساد فراهم می کنند.

به گزارش چغادک نیوزدبیر حزب موتلفه اسلامی استان در خصوص علل و عوامل ولنگاری فرهنگی در دولت ها و راهکارهای برون رفت از آن بیان کرد: در خصوص ولنگاری ۵ عامل وجود دارد؛ عامل اول: نادیده گرفتن قوانین اسلامی و احکام شرعی یعنی در واقع کسانی که می خواهند در محفلی مثل کنسرت شرکت کنند باید دید آیا شرکت در این مراسم جایزاست یا خیر، پس رعایت احکام باید امری ضروری و مقدم بر سایر امور باشد.

عبداله فاتحی گفت: عامل دوم: خلط میان آزاد اندیشی و اباحه گری؛ در واقع آزاد اندیشی یک دیدگاه است که می توان در کنار هم نشست و آن را نقد و بررسی کرد ولی در آن نباید بی احترامی و توهین کرد؛ که به کسی هم لطمه ای وارد نمی شود ولی مردم بواسطه اینکه جامعه آزاد می باشد هر کاری انجام دهند و به آن عمل نمایند و کسی هم به آنان کاری نداشته باشد، بدور از قانون و ارزشها ست که به آن عمل گفته می شود و بدور از آزاد اندیشی است، چونکه آزاد اندیشی در تفکر است و در اعمال ناشایست نیست.

وی افزود: عامل سوم: پیروی از نفسانیات و نادیده گرفتن عقلانیت است؛ در برخی موارد در بین افراد لاابالی دیده می شود که اینها به خاطر ارضای هوای و هوس احکام اسلامی را زیر پا می گذارند و بعد می گویند که می خواهیم آزاد باشیم؛ در واقع باید بگوئیم آزادی در عقلانیت است و آنچه عقل و منطق می گوید بر اساس آن باید بحث کنیم .

وی اضافه کرد: عامل چهارم: تحریک عوام و کنار گذاشتن خواص ؛ به عنوان مثال یک سری افراد کنسرتی می گذارند و افراد کم تجربه، ساده اندیش و افرادی که علاقمند به لاابالی گری می باشند را تحریک می کنند و آنان را مسئول اجرای برنامه می گذارند ولی با خواص، اهل فن، فقها و دانشمندان صحبتی نمی کنند.

فاتحی در ادامه گفت: عامل پنجم: دخالت دشمن در جریانهای انحرافی ؛ رهبری در دولت اصلاحات ازتهاجم فرهنگی تا ناتوی فرهنگی سخن گفتند که دشمنان به این مملکت هجوم آورده اند و می خواهند مملکت را به محلی برای لاابالی گری و فساد تبدیل کنند، در واقع دشمن می خواهد بوسیله ترویج فساد و فحشاء زمینه براندازی نظام را محیا کند، پس
جریان های انحرافی مثل لیبرالیسم، سکولاریسم، پلورالیسم با ضرب المثل های فراوان زمینه را جهت ترویج فساد فراهم می کنند. وی با بیان اینکه این پنج عامل عوامل ولنگاری فرهنگی است، رعایت آن را راهکار برون رفت از این ولنگاری دانست و گفت: از راه های برون رفت از ولنگاری را می توان شناسایی دست های پلید دشمن در ولنگاری را از دیگر راهها دانست.

دبیر حزب موتلفه اسلامی استان در خصوص برگزاری کنسرت ها و اظهار نظرهای آیت الله علم الهدی و رئیس جمهور، اظهار کرد: کنسرتها به نظر من با توجه به حواشی و آثاری که دارند خلاف شرع می باشند و از مصادیق ولنگاری فرهنگی است؛ حواشی همچون اختلاط دختر و پسر و نوازندگی هایی که تحریک می کند زمینه فساد را ایجاد می کند،

عبداله فاتحی اضافه کرد: ممکن است کنسرت خلاف شرع نباشد ولی حواشی آن همانگونه که آیت الله علم الهدی در مشهد اشاره کرده اند به دلیل ایجاد زمینه برای انجام اعمال خلاف، به نظر من صحیح نیست، که باید راه دیگری برای موسیقی و آهنگ هایی که از نظر ارشاد مجاز است پیدا کرد که در این خصوص نیز ما مخالفتی نداریم.

وی اظهار نظر روحانی در خصوص کنسرت را سیاسی خواند و گفت: اینها بواسطه این است که طرفدارانی را برای خود جمع نمایند که اینگونه صحبت نموده است، و الا فقها و علما نظرشان این است که این مسائل جایز نیست.

https://shoma-weekly.ir/5ZnuMl