ورزش

ورزشکاران و مهمانی خدا

ورزشکاری که از فضیلت‌های ماه مبارک رمضان و فریضه روزه‌داشتن خود را محروم می‌کند، هیچ‌گاه از خود پرسیده است؛ پس کی و کجا می‌خواهد به خودسازی حقیقی بپردازد؟
یکی از فواید روزهداری، پرورش و تقویت روحیه صبر و استقامت در ورزشکاران است. صبر و مقاومت از جمله فضائلی است که در اخلاق اسلامی به آن تاکید شده است. صبر و شکیبایی بر نیروی پایداری انسان میافزاید و اراده او را توانا میسازد.

ورزشکار همان گونه که برای کسب آمادگی هرچه بهتر جهت حضور در مسابقات مهم جهانی و المپیک برای زمانی مشخص و محدود در اردو به سر میبرد و خود را از یک سری نعمتها مانند در کنار خانوادهبودن، تفریح، مسافرت و... محروم میکند. در ماه مبارک رمضان نیز میتواند ضمن روزهداری با بازنگری بر احوال و عملکرد گذشته خود به طور منظم و مستمر به پرورش بعد روحانی و معنوی خویش بپردازد.

روزه به ویژه روزه یک ماهه رمضان موجب میشود که حکومت شهوات و امیال شیطانی جای خود را به حکومت تقوا و پیروی از دستورات الهی بدهد و تیرگی هوسها و شهوات در جان آدمی به نورانیت و روشنی باطن تبدیل شود.

اثرات مثبت معنوی این ماه بر هیچ ورزشکاری پوشیده نیست؛ اما ورزشکاران نباید از آثار مثبت روزه بر سلامت جسم خود نیز غافل شوند.

یکی از فرصتهای انسانسازی و فرصت تکامل برای ورزشکاران ماه مبارک رمضان است. ورزشکاری که در این ماه توفیق عبادت و تهذیب نفس پیدا کند به شیرینی و لذت از این راز و نیازها و تزکیه باطن میرسد.

رمضان ماه تحمل شدائد و عطش است. ماهی که پیش خدا بهترین ماه است و روزهایش بهترین روزها و شبهایش بهترین شبها و ساعاتش بهترین ساعات.

تقویت اراده با معرفت به خدای متعال و تمسک به قرآن کریم و مکتب اهل بیت(ع) از مهمترین راهکارها برای حفظ آموختههای ورزشکار از ماه مبارک رمضان در طول سال است.

ورزشکاری که از فضیلتهای ماه مبارک رمضان و فریضه روزهداشتن خود را محروم میکند، هیچگاه از خود پرسیده است؛ پس کی و کجا میخواهد به خودسازی حقیقی بپردازد؟

ورزشکار روزهدار که از برآوردن خواستهها و نیازهای جسمی خویش چشم میپوشد، با این کار به خود و دیگران ثابت میکند که انسان مؤمن با موجوداتی که فقط غریزی زندگی میکنند، متفاوت است. چون صاحب اندیشه و اراده بوده و قدرت چشمپوشی بر لذتها را یافته است و نهایتا حاکم بر جسم و روح خویش میباشد.

https://shoma-weekly.ir/U0v5Ry