وی با بیان آنکه این نگاه و طرز تفکر در سالهای بعد تا میزانی تعدیل شد، خاطرنشان کرد: اخذ تعهد ارزی یکی از مشکلات صادرکنندگان درسالهای گذشته بوده و در جلساتی درخواست شد که یا تعهد ارزی برداشته شود یا میزان آن مطابق با میزان صادرات باشد اما متاسفانه به این درخواست ها ترتیب اثری داده نشد و به همین دلیل صادرات بسیاری از کالاها از جمله فرش با مشکلات بسیار مواجه شد و بازار صادراتی این محصول به دلایل متعدد از دست رفت.
میرمحمد صادقی خاطرنشان کرد: بسیاری از فعالان و دست اندرکاران صنعت فرش هشدار دادند که اگر به بازار محصولات صادراتی توجه نشود این بازارها از دست می رود و نتیجه آن شد که فرش به روزگاری فلاکت بار دچار گردید و امروز در ردیف چندم کالاهای صادراتی کشور قرار دارد.
عضو هیأت نظارت حزب مؤتلفه اسلامی با یادآوری اینکه مقام معظم رهبری سال جاری را سال اقتصاد مقاومتی نامگذاری کرده است، افزود: شرایط در یکی دو سال اخیر اندکی متفاوت تر از گذشته است و باید از موقعیت کنونی به نحو احسن استفاده شود.
وی با بیان آنکه میدان دادن به بخش خصوصی و ضرورت تقویت این بخش که اگرچه می تواند درحد حرف و صحبت باشد اما به وجود آمده است، گفت: دولت از حرکت به سمت افزایش سهم بخش خصوصی در اقتصاد استقبال مناسبی کرده و جا دارد تا با تقویت بخش خصوصی به زمینه های اجرایی حضور بیشتر این بخش در اقتصاد جامه عمل پوشاند.