
اسدالله عسگراولادی در گفتگو با خبرنگار ایرنا، ابلاغ بخشنامه های ضد و نقیض بانک مرکزی آن هم به فاصله هر 10 روز یکبار را از مشکلات اساسی صادرکنندگان پسته برشمرد و گفت: اکنون صادرکنندگان باید پول خود را از طریق سامانه ارزی نیما به کشور وارد کنند که این امر امکان پذیر نیست و مشکلات عمده ای را برای صادرکنندگان ایجاد کرده است.
عسگراولادی تصریح کرد: اکنون صادرات محصولات ایران به کشورهای متقاضی کاهش یافته و اگر بخشنامه های ضد و نقیض بانک مرکزی اصلاح نشود، همین صادرات کم نیز متوقف خواهد شد.
وی اضافه کرد: خارجی ها، پول را به سامانه نیما و بانک های ایرانی نمی دهند و اگر بدانند که می خواهیم با بانک ایرانی فعالیت داشته باشیم، حساب های تجار را مسدود می کنند و به همین دلیل صادرکنندگان اعلام می کنند که پولشان را به کشورهایی چون امارات و چین می برند و درهم و یوان به ایران انتقال می دهند.
عسگر اولادی سامانه نیما را سدی در برابر صادرات توصیف کرد و افزود: تصمیم گیری های یک طرفه دولت فایده ای ندارد بلکه باید با اعضای شورای عالی صادرات در بخش های مختلف نشست برگزار کرده و مشکلات را حل کند.