نامزد ائتلاف اکثریت اصولگرایان در جمع اصولگرایان خراسان رضوی با بیان اینکه عنوان اصولگرایی یک افتخار محسوب میشود اظهار کرد: اصولگرایی دو عنوان محتوایی و سیاسی دارد که عنوان محتوایی از غدیر شروع و نهایت آن ظهور امام زمان (عج) است.
وی با بیان اینکه اسلام در طول تاریخ خود با چالشهای متفاوتی روبهرو بوده ولی در عین حال این خط اصلی حفظ شده است افزود: با تمام وجود باید اصولگرایان این خط اصیل را حفظ کرده و زمینه را برای ظهور حضرت فراهم کنند.
عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان اضافه کرد: در طول انقلاب جریانهای متعددی حضور پیدا کردند ولی جریان اصولگرایی اصالت خود را علیرغم تمام مشکلات و محدودیتها حفظ کرده و امروز ادعا دارد که با این توان پتانسیل و قدرت میتواند کشور را اداره کند.
وی تصریح کرد: به لحاظ توان مدیریتی، دانش، فهم، درک و نوع ارتباط با مراکز اصلی مدیریتی کشور مانند علما، روحانیون و مقام معظم رهبری نیز نسبت به دیگر جریانهای سیاسی سابقه آن در کشور مشخص است و البته نیروهای غالب در کشور نیز امروز نیروهای اصولگرا هستند.
آل اسحاق با بیان اینکه باید اصولگرایان در این مقطع نسبت به دیگران بیش از پیش احساس مسئولیت کنند تأکید کرد: نباید بگذاریم در این مقطع نظام از ریل خارج شود چرا که معلوم نیست چگونه میتوان دوباره آن را بازگرداند پس در این مقطع باید حضور حداکثری را به نمایش بگذاریم و اصولگرایان در راستای حضور حداکثری باید بیش از پیش فعالیت داشته باشند.
وی با تأکید بر حضور تمام سلیقههای سیاسی در انتخابات گفت: مقام معظم رهبری در سخنرانی خود در ابتدای سال جاری فرمودند که باید همه سلایق سیاسی حضور داشته باشند، این بدان معناست که اگر هر یک از جریانات سیاسی حضور پیدا نکنند این عدم حضور به معنای قهر با نظام است؛ در حال حاضر جریاناتی که برای انتخابات پیشرو خود را آماده کردهاند اصولگرایان، اصلاحطلبان، حامیان دولت و مستقلان هستند.
وی با بیان اینکه باید خطر رقبا را جدی گرفت افزود: قطعاً جریان فتنه و انحراف و جریانات ضدانقلاب و منافقین در انتخابات جایی ندارند.
وی در ادامه با اشاره به مشکلات اقتصادی امروز کشور گفت: بنده در حوزه مشکلات اقتصادی برنامههایی در سطح کلان و خرد دارم، امروز به واقع مشکلات و دغدغههای داخلی نیز اقتصادی است. به عنوان مثال در سطح کلان رهبر معظم انقلاب نیز در ابتدای فروردین ماه در مشهد فرمودند که به حوزه کلان اقتصاد بیاعتنایی صورت گرفته است. امروز در شرایطی که بنیانهای ما قوی است و در شرایط تحریم ها بیش از 120 میلیارد دلار مازاد ارزی داریم دولت آتی باید نیروهای پیشبرنده آن اقتصاد باشد که البته این به معنای بیاعتنایی نسبت به سایر حوزهها نیز نخواهد بود. وی با بیان اینکه ضمن جدی گرفتن حوزه دانش باید قدرت اداره امروز و اجرا را نیز در حوزه اقتصاد در نظر بگیریم گفت: بنده یک مدیریت جامع را از اول انقلاب تاکنون در حوزه اقتصاد تجربه کردم و سابقه مدیریت اجرایی بنده را همه میدانند البته باید همواره با خرد جمعی در همه مسائل پیش برویم؛ بدین معنی که با توجه به کاندیداتوری 10 - 12 نفر از اصولگرایان در حال حاضر دولت آتی میتواند شورایی از این افراد برای استفاده از پتانسیل و توان آنها در زمینههای مختلف تشکیل دهد. عضو ائتلاف اکثریت اصولگرایان ادامه داد: قطعاً نباید دولت آتی را تنها گذاشت بلکه همه باید کمک او کرده و با تمام وجود آن را همراهی کنیم.
کاندیدای انتخابات یازدهم ریاست جمهوری با بیان اینکه فضای عمومی کشور در حال حاضر متأسفانه فضای بداخلاقی و تعارضی و هجمهای است افزود: دولت آتی وظیفه دارد که فضای تعارضی و بداخلاقی امروز را به فضای تعاملی تبدیل کند، باید دولت آینده از تمام پتانسیلهای کشور و از تمام گروهبندیها و جریانات رانده شده، ضمن رعایت کردن خطوط قرمز در نظام استفاده کند.
وی با بیان اینکه با لغت حماسه مفهوم جریان خاکستری معنا ندارد اضافه کرد: باید سعهصدر داشت و به تمام جریانات میدان داد، باید دولت آتی زمینهسازی استفاده از همه ظرفیتها را فراهم کند.
آلاسحاق در ادامه با تأکید بر مبارزه قاطع با فساد در کشور اذعان داشت: یکی از اشتباهات از بعد از انقلاب علیرغم تأکیدات مکرر این بوده که تنها با مفسدان برخورد میکنیم در حالی که باید با ریشههای فساد برخورد کنیم به عنوان مثال در پرونده فساد 3هزار میلیاردی باید با نظام بانکی ایجاد کننده این فساد مبارزه کرد.
عضو ائتلاف پنجگانه اصولگرایان با بیان اینکه تورم، بیکاری و نظام ارزی از مشکلات فعلی در حوزه کلان اقتصاد است افزود: ریشه اصلی تورم به حجم نقدینگی بالا برمیگردد از طرفی باید مخارج دولت کاهش پیدا کند. در طی این سالها حجم نقدینگی در کشور از 94 هزار میلیارد تومان به 500 یا 600 هزار میلیارد تومان رسید که باید در دولت آتی این حجم پول را به سمت تولید هدایت کنیم تا بدین صورت مشکل تورم و اشتغال نیز حل شود.
وی با تأکید بر اینکه در حال حاضر نبود نشاط عمومی یکی از گرفتاریهای مهم کشور است تأکید کرد: دولت آتی باید فضای افسردگی در تمام حوزههای کشور را به فضای نشاط تبدیل کند. چه اشکالی دارد که فضای نشاط اسلامی برمبنای معارف اسلامی و دینی فراهم شود؟