وی افزود: حزب موتلفه اسلامی تنها حزب همیشه فعال سیستان و بلوچستان است، در این دوره از انتخابات تلاش کردیم قومیت ها و مذاهب رودرروی هم قرار نگیرند.
وی که در جمع خبرنگاران سخن می گفت ادامه داد: هیچ شکی نیست که اقوام و طوایف در شور و نشاط و پررنگ کردن انتخابات و مشارکت بیشتر مردم نقش مهمی دارند و همه از آن استقبال می کنند اما تاکید ما در زمان انتخاب کردن نماینده فراتر از نگاه قومی و مذهبی است و معتقدیم که بایستی در هر دوره افراد متخصص، متعهد و توانمندتر برای توسعه و پیشرفت شهر و روستا و کشور انتخاب شوند.
طاهری تصریح کرد: علما، معتمدان و بزرگان اقوام و طوایف و مذاهب استان بر این مهم اتفاق نظر دارند اما
برخی ها که احساس می کنیم سرمنشا آن نیز در خارج از کشور است در تلاشند تا به مسئله انتخابات رنگ و بوی قومی و مذهبی دهند در حالی که در نشست های مختلفی که با حضور علما، معتمدان، ریش سفیدان، بزرگان و اندیشمندان طوایف شیعه و سنی استان تاکنون برگزار شده تمامی آنان بر تعهد، تخصص و توانمندی نامزدها و نمایندگان تاکید دارند.
وی بیان کرد: در نشست هایی که اخیرا برای معرفی نامزدها برگزار شده است لیست نامزدهای شورای شهر زاهدان به گونه ای تنظیم شده که گرایش های سیاسی، قومی و مذهبی در انتخاب افراد نقش نداشته باشند بلکه تعهد، تخصص و توانمندی افراد معیار انتخاب قرار داده شده است.
دبیر حزب موتلفه اسلامی سیستان و بلوچستان گفت: آنچه که در انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا و ریاست جمهوری مهم شناخته می شود حضور پررنگ مردم است بر این اساس باید با برگزیدن نامزدهای شایسته بدون نگاه به طایفه و قومیت افراد، مردم را تشویق به حضور در پای صندوق های رای کنیم.
طاهری افزود: بیشترین رای در زاهدان به ساکنان حاشیه شهر که بیشترشان نیز از طبقات محروم و مستضعف جامعه هستند اختصاص دارد اما همیشه کمترین خدمات را دریافت می کنند امیدواریم با انتخاب افراد شایسته تر و توانمندتر در شورای شهر این وضعیت تغییر پیدا کند.وی اظهار داشت: قرار شد برای انتخابات این دوره شورا مجموعه ای 50 نفره از افراد سیاسی، اندیشمند و غیره از تمام گروهها تشکیل شود و در نشست های مختلف 11 نفر را بر اساس معیارهای تخصص و تعهد انتخاب و بقیه را متقاعد کنند تا کنار بروند.وی گفت: حزب موتلفه اسلامی تاکید دارد اگر برای انتخابات شورای شهر زاهدان ائتلاف های «سبز و سفید» تشکیل
می شود بهتر است یک رقابت همراه با رفاقت داشته باشند و در نهایت افرادی که رای می آورند در مسیر خدمت به تمامی شهروندان تلاش کنند.
وی افزود: علما و روحانیان وظیفه دارند نگذارند اختلاف نظرها در سران طوایف و فعالان سیاسی به کینه تبدیل شود و بر دوستی و رفاقت میان فرزندان این مرز و بوم تاثیر گذارد که متاسفانه در چند سال گذشته شعاع برخی اختلاف نظرها حتی به مدارس و درمان نوجوانان نیز کشیده شده است.