
وی افزود: مردم شریف کردستان در سال ۱۳۹۲ به شعار توسعه سیاسی مقام معظم رهبری از جان و دل لبیک گفتند و با حضور ۶۲ درصدی خود یعنی بالاتر از متوسط کشوری، حماسه آفریدند.
مهدی عراقی با گلایهمندی از انتصابات دولت در استان افزود: پس از انتخابات مردم کردستان حداقل انتظارشان این بود که یک استاندار لایق و شایسته بومی سکاندار دولت تدبیر و امید در کردستان باشد، اما نهایتاً مشاهده نمودیم فردی که به عنوان استاندار کردستان معرفی شد اولاً حداقل پنج سال از بازنشستگی اش میگذرد. ثانیا از استانداران دولت اصلاحطلب است. شایان ذکر رئیس دولت اصلاحات از این انتصاب، آنقدر به وجد آمده بود که در یک مصاحبه مطبوعاتی رضایتمندی خود را از این انتصاب اعلام نمود.
دبیر حزب موتلفه اسلامی کردستان یادآور شد: مردم کردستان با این انتصاب به شعار اعتدال شک دارند و بعید است با این گونه انتصابها گفتمان اعتدال شکل بگیرد.
ایشان در خاتمه گفت: به نظر میرسد درحال حاضر آقای استاندار پیاده نظام یک جناح سیاسی است که خاطرات سال ۱۳۷۷ و حواشی آن از جمله سوم اسفند را در ذهنها تداعی میکند.