او ظرفیت این مجالس را بر اساس مشاهداتش اینگونه ارزیابی میکند: «مجالس دینی به ویژه محافلی که در ایامی مانند محرم برگزار میشود به شکل عام به دلیل ویژگیهای این ماه تأثیرات عمیقی بر مخاطبان که عموم مردم هستند میگذارد. این تأثیر به دلیل طول مدت زمان ایام محرم و ماهیت این ماه که به واسطه قیام امام حسین(ع) عمیقترین آمیزه انسانی و اسلامی میتواند منتقل شود بسیار مغتنم است.
در مجالس زنانه هم این مهم کاملاً مشهود است؛ در این مجالس طیفهای گوناگونی حضور پیدا میکنند و به دلیل مشترکات مذهبی میتوان روی چند موضوع تمرکز کرد، یکی از این موضوعات مسئله فلسفه قیام امام حسین برای اصلاح امتی است که به واسطه تغییر سبک زندگی و تحریف سبک اصیل اسلامی دچار رفاهزدگی شدهاند و زنان به عنوان نیمی از جامعه اسلامی که خود و فرزندانشان در این مجالس حضور پیدا میکنند به عنوان مخاطب اصلی میتوانند در این ایام مدنظر مبلغان و اهل منبر قرار گیرند.»
سبک زندگی اسلامی یکی از اصلیترین راهکارهایی است که زنان میتوانند در توسعه و ترویج آن مؤثر باشند و فرصت عاشورا برای ترویج این سبک نباید نادیده گرفته شود. چگونگی تعمیق این مهم توسط بانوان موضوعی است که حجتالاسلام حسن اسدی درباره آن میگوید: «امر به معروف و نهی از منکر روش پیامبران و شیوه صالحان و وظیفه بزرگ الهی است.
سایر فرایض به وسیله آن به پا داشته میشوند و در پرتو آن راههای امن و حقوق افراد تأمین و زمینها آباد میشوند، سرلوحه حرکت امام حسین به عاشورا امر به معروف و نهی از منکر بود، در ایام محرم تلاش میکنند که خادم بودن خود را به امام حسین(ع) و شهدای کربلا اعلام کنند و در این فریضه بزرگ سهم داشته باشند، چه بهتر که سهم ما در این فریضه بزرگ برجسته، اثرگذار و نقشآفرین باشد و برای آن چیزی باشد که امام حسین(ع) هدفش قرار داد. هدف انقلاب اسلامی، امام و رهبری این است که ما به سوی اصلاح جامعه برویم.
بیان فلسفه درست قیام عاشورا و لزوم امربه معروف، حجاب و عفاف موضوعاتی هستند که در سایه عاشورا جان میگیرند، مباحثی که متأسفانه به دلیل هجوم نرم دشمن به باورهای ما دستخوش تغییرات شدهاند. به عقیده من این ایام برای مبلغان دینی و همچنین در اماکنی مانند هیئات مذهبی و تکایا فرصت مناسبی برای ترویج این مباحث مهم است.»
بدون تردید سبک زندگی اسلامی یکی از مباحثی است که میتوان الگوی آن را نهضت خونین عاشورا دانست و زنان با تکیه بر دو نقش محوری مادری و همسری میتوانند به احیای این مهم کمک کنند؛ البته این امر با در نظر گرفتن پیش زمینه مهم دریافت درست باورهای عاشورایی در مقاطع گوناگون و به ویژه در روزهای ماه محرم به سادگی میتواند محقق شود و با بهرهگیری از این ظرفیت و ایجاد بصیرت و آگاهی از طریق تربیت مبلغان دینی شایسته و آگاه و بهویژه بانوانی که در این زمینه تبحر دارند، میتوان بخشی از این خلأ موجود را پر کرد و در اصلاح سبک زندگی که اکنون دستخوش تغییر جدی است گامی مؤثر داشت.