وی که در جمع شورای حزب استان سخن میگفت ضمن تشکر از تلاش همه دولت مردان از ابتدای انقلاب تا به امروز یادآور شد: دهها کارگاه صنعتی و خدماتی در سطح استان، شهرکهای صنعتی در گوشه و کنار استان تعطیل یا نیمه تعطیل و آن هم با ظرفیتهای بسیار کم دایر است که شرایط سخت رکود اقتصادی و بیکاری برای مردم استان رنج آور شده و در دولت تدبیر و امید مردم با نا امیدی به آینده، نگران اداره زندگی خودشان هستند.
احمدنیا خاطرنشان کرد: در استان ما جمعیت روستاییاش نسبت به شهرنشینی دهه شصت، 60 به 40 بوده ولی بعد از گذشت سی سال و این همه خدمات به روستائیان از قبیل خدمات رسانی آب، برق، گاز، تلفن، جادهسازی و بهسازی روستایی امروز نسبت جمعیت روستایی به شهری برعکس شده است لذا باید دید حلقه مفقوده کجاست.
وی افزود: باید آسیبشناسی کرد که چرا روستانشینان عزیز خراسان شمالی اکثرا آب و هوای خوب و زندگی با صفای روستایی را ترک کرده و حاشیه نشینی شهرها به همراه مشکلات عدیده زندگی را ترجیح دادهاند.
احمدنیا با اشاره به خدمات دولتها و بهخصوص در دوران دفاع مقدس، یادآور شد: علیرغم تلاشهای زیاد در امر خدمت رسانی به روستائیان خراسان شمالی که قابل تقدیر نیز هست، درعین حال حلقه مفقودهای به نام عدم برنامهریزی صحیح جهت ایجاد تولید و کار و درآمدزایی چه برای صنعت و چه برای کشاورزی و دامداری وجود دارد که باید امروزه مورد تحقیق وبررسی قرار بگیرد.
دبیر استان علت خالیشدن روستاها از سکنه را عدم اشتغالزایی در بخش کشاورزی و دامداری دانست و خاطرنشان کرد: متأسفانه روستاها خالی از سکنه و از طرفی حاشیههای شهرها انباشته از جمعیت شده و به دنبال آن معضلات شهرنشینی چند برابر گردیده است. لذا میطلبد مسئولینی که دل در گرو شکوفایی نظام جمهوری اسلامی دارند فکری بکنند تا بیشتر از این در بهدری و آه و ناله روستائیان که ولی نعمت ما هستند دیده نشود و برنامهریزی صحیح و مشکل درآمدی و اشتغال روستاها حل شود.