
نادر مقدسی دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان مرکزی افزود: باگذشت 10 سال از ابلاغ سیاستهای اقتصاد مقاومتی که امیدهای زیادی را در میان نخبگان سیاسی و اقتصادی کشور بهمنظور رفع مشکلات اقتصادی کشور به وجود آورده بود هنوز حرکت قابلتوجهی را در این زمینه صورت داده نشده است و دولت نیز طی 3 سال و نیم گذشته این سیاست عظیم اقتصادی را با رفتارها و عملکردهای خود به تمسخر گرفته است.
مقدسی دولت تدبیر و امید را دولتی بیاعتقاد به سیاستهای اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: این دولت از ابتدای کار فقط به شعار دادن در این حوزه بسنده کرده و حرکتی مدبرانه و امیدبخش را انجام نداده است و میتوان نتیجه گرفت که این دولت هیچ اعتقادی به اقتصاد مقاومتی ندارد.
وی با اشاره به وضعیت اقتصادی استان مرکزی گفت: استان مرکزی بهعنوان یکی از قطبهای صنعتی کشور طی 3 سال و نیم گذشته وضعیت بغرنجی را تجربه کرده است و اتفاقات ناگواری در صنایع بزرگ این کشور رخداده که وضعیت اسفبار شرکتهای بزرگی چون هپکو و آلومینیوم که از برندهای معروف کشور هستند نمونهای از این وضعیت است.
دبیر جبهه پیروان خط امام و رهبری استان مرکزی در ادامه گفت: دولت باسیاستهای منقلی خود سرمایههای اقتصادی استان را به باد داده و رکود و ناامیدی را بر اقتصاد استان حاکم کرده است.
وی سفرهای نمایشی مسئولان عالیرتبه دولتی به استان را موردانتقاد قرارداد و گفت: این سفرها دردی از صنعتگران و کارگران استان دوا نخواهد کرد و وعده وعیدهای سر خرمن برای مردم به امری عادی و تمسخرآمیز تبدیلشده است.
نادر مقدسی راه خروج از مشکلات اقتصادی کشور را پایبندی، اعتقاد و عمل به اقتصاد مقاومتی دانست و گفت: دولت مدام از کاهش نرخ تورم سخن میگوید درحالیکه مردم همچنان گرانی را حس میکنند و از سوی دیگر حاکم شدن رکود بر کشور اقتصاد را دچار بیماری کرده است.
وی سیاستهای دولت بهخصوص در بحث واردات بیرویه، عدم توجه به تولید ملی و سیاستهای غلط و بحرانزا در حوزه مسکن را موردانتقاد قرارداد و گفت: در حوزه بانکی نیز اقدامات صورت گرفته در راستای سیاستهای اقتصاد مقاومتی نبوده و در استان مرکزی بانکها کمترین همکاری را با صنایع و کارگاههای تولیدی داشتهاند.
مقدسی یادآور شد: معادن و کشاورزی استان هم روزگار خوبی را سپری نمیکنند و معلوم نیست دولت در این ماههای پایانی چه برنامهای برای این وضعیت دارد، وضعیتی که قرار بود طی 100 روز اول دولت بهبود پیدا کند و قرار بود قفلهای بستهشده با کلید تدبیر و امید بازگردد.
وی وابسته کردن رونق اقتصادی به اجرای تعهدات آمریکاییها به مفاد برجام را یک اشتباه استراتژیک دولت دانست و گفت: چشمانتظاری برای عمل به تعهدات طرف مقابل کاملاً در خلاف اقتصاد مقاومتی است و دولت باید فرض خود را بر عدم اجرای تعهدات آمریکا به مفاد برجام قرار میداد زیرا تجربه این را ثابت کرده بود.