این نماینده سابق مجلس گفت: در جریان اصولگرا، تلاشی صورت گرفته تا نیروهای اصولگرا به وحدت و همگرایی برسند؛ زیرا این مسئله رمز پیروزی انقلاب بوده و هست و خواهد بود و مخصوصا در شرایط حساس فعلی که با مشکلات داخلی و تهدیدات بینالمللی روبهرو هستیم به سمت وحدت و همگرایی باید حرکت کنیم. نشستهایی در مشهد هم هست که تمام اضلاع اصولگرا حضور دارند یعنی از طرفداران احمدینژاد و جلیلی و قالیباف گرفته و نمایندگان اینها دور هم جمع میشوند تا براساس یکسری شاخصهای مورد قبول همه به سمت یک فهرست مشترک و واحد حرکت کنیم و این اتفاق ممکن است در طیف مقابل هم شکل بگیرد و به نظر میرسد نهایتا ما همان دو قطب مهم سیاسی را در انتخابات مجلس آینده و تا حدی ضعیفتر در انتخابات خبرگان داشته باشیم؛ زیرا جنس این انتخابات متفاوت است و نوع رقابت متینتر و آرامتر است.
آرینمنش رویکرد حزب مؤتلفه را اینگونه تبیین کرد: مؤتلفه سردمدار وحدت و همگرایی میان اصولگرایان بوده و هست و از زمانی که مرحوم عسکراولادی در قید حیات بود به دلیل اخلاص بالا معتقد بود حزب مؤتلفه مصالح نظام را بر منافع حزبی باید ترجیح دهد و خیلی از مواقع از سهم خود بهدلیل وحدت ملی گذشت میکرد و اکنون نیز حزب مؤتلفه محوریت چنین کاری را عهدهدار شده و با ترتیبدادن نشستهای مختلف در مسیر ایجاد همگرایی در حال حرکت است. مؤتلفه قطعا لیست مجزا نمیدهد.
آرینمنش با اشاره به برگزاری نمایشگاه قرآن و عترت در مشهد گفت: به نظر من این نمایشگاه و نمایشگاه کتاب و جشنواره سینمایی در دهه فجر، به اصطلاح یک «نمی از یمی» است و برای اینکه بگوییم ما هم نمایشگاه و جشنواره فجر و قرآن داریم کاری را انجام میدهیم که در اندازههای کلانشهر مذهبی جهان اسلام نیست. همیشه این موضوع را دنبال میکردم که سهم استان خراسان از اعتبارات فرهنگی مثل سهم استان از بودجه کشور باشد و البته سهم خود را نگرفته است. ۷ درصد بودجه کشور سهم استان است از بودجه فرهنگی کشور هم اگر همین میزان سهم استان باشد میتوان کارهای بزرگ کرد.
وی اذعان داشت: مشهد با توجه به وجود نمایشگاه بینالمللی مشهد میتواند قطب نمایشگاهی در شرق کشور باشد؛ بسترها وجود دارد، نیروی انسانی و سختافزاری و مدیران وجود دارند؛ اما اعتبارات نیست بههرحال وزارت ارشاد باید در طراز نمایشکاه بینالمللی کاری انجام دهد. نمایشگاه قرآن مشهد هم به نظر بنده یک رفع تکلیف بود که ما کاری انجام دادیم، باید پرجاذبهتر و طولانیتر باشد؛ زیرا مردم تا مطلع میشوند نمایشگاه جمع میشود.
وی یادآور شد: در سال ۷۴ نخستین بار نمایشگاه کتابی در مشهد برپا شد که خاطره آن برای ذهن بنده و ناشران باقی مانده است. مکانی برای نمایشگاه آن زمان نداشتیم و فضای سبز اطراف فرودگاه مشهد را با چادر و داربست فضاسازی و غرفهسازی کردیم و ناشرانی که از سراسر کشور آمده بودند برای نخستین بار تمامی کتب خود را فروختند و دانشگاهها از سراسر استان کتب زیادی از اینجا خریدند و استقبال بی نظیر بود؛ زیرا اطلاعرسانی خوبی انجام شده بود.