
در همین زمینه «میدل ایست» در گزارشی نوشت: «جو و فضای پررنگ حمایت از فلسطین در حاشیه برگزاری جامجهانی، پیام مهمی به سیاستمداران عرب دارد و نشان دهنده رد عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی در میان مردم عرب است.»
«ریاض منصور» سفیر و ناظر دائمی فلسطین در سازمان ملل، گفت: «جامجهانی ضربه قاطعی به توهمات رژیم صهیونیستی پس از ایجاد فضای حامی فلسطین در این مسابقات وارد کرده است. برنده این جامجهانی از قبل مشخص شده است، پرچم فلسطین توسط مردم از هر گوشه جهان عرب و سایر نقاط جهان حمل میشود و این پیام بزرگی دارد.»
حمایت از فلسطین در جامجهانی در شرایطی است که در سوی دیگر اسرائیلیهایی که در دوحه هستند، تحت فشار سنگینی قرار دارند و طرد میشوند.
و اما همزمان با وضعیت اسفبار رژیم صهیونیستی در جریان جام جهانی فوتبال در قطر، روزنامه هم میهن- به مدیرمسئولی کرباسچی- در مطلبی با عنوان «در حاشیه سیاست نانوشته ممنوعیت رقابت ورزشکاران ایران و اسرائیل» نوشت: «دیپلماسی ورزشی ایران در مقابل اسرائیل نشانهای از صداقت و شجاعت در خود ندارد. سیاستی هزینهزا که منتقدان آن در سالهای گذشته بیشتر و بیشتر شدهاند. چون براساس تجربههای قبلی، سازمانهای مسئول در شرایط محرومیت، ورزشکاران را تنها گذاشتهاند و هیچ حمایتی صورت ندادهاند. سیاستی که اشک و آه ورزشکاران را در پی داشته است. چنین تصمیمهایی جز فریب و ریا چیز دیگری نیست و در نهایت کسی که هزینه میدهد ورزشکار است و نه سیاستمداران و تصمیم گیرندگان اصلی.»
این مطلب تأمل برانگیز، این شائبه را در ذهن ایجاد میکند که گویا بخشی از جریان اصلاح طلب در پی روحیه دادن به اسرائیل به دلیل وضعیت اسف بار این رژیم در داخل سرزمینهای اشغالی و منطقه غرب آسیا و همچنین وضعیت بغرنج در حاشیه جام جهانی است. بی دلیل نبود که طیف تندرو اصلاح طلب در فتنه ۸۸، لقب «سرمایههای اسرائیل» را از سران رژیم صهیونیستی دریافت کردند.