
درباره ارزیابی خود از برگزاری رقابتهای زورخانهای و کشتی پهلوانی جنوب آسیا که با شرکت چند کشور گمنام در نپال برگزار شد، توضیحاتی دهید؟
نپال سالن خرابهای را برای میزبانی این بازیها در نظر گرفته بود! در این دوره از رقابتها ۷ یا ۸ کشور که در حال سرمایهگذاری بر روی ورزش زورخانهای و کشتی پهلوانی هستند حضور داشتند اما میزبانی نپال در شان رشته پرسابقهای همچون ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی نبود و نمیدانم مسئولان امر چگونه این کشور را برای میزبانی از این رقابتها انتخاب کردند.
پس بهتر بود در این دوره از مسابقات شرکت نمی کردیم؟
باید بر روی کشورهایی سرمایهگذاری شود که صاحب شخصیت و پتانسیل در ورزشهای زورخانهای باشند نه اینکه کشورهایی انتخاب شوند که هیچ نشانی از این رشته ندارند و جایگاه و منزلت آن را نمیشناسند.به نظرم بجای سرمایهگذاری بر روی اینگونه کشورهای ضعیف بهتر است بر روی کشورهای اروپایی که در کشتی نیز جایگاهی دارند متمرکز شویم.
فدراسیون جهانی ورزش زورخانهای به ریاست محسن مهرعلیزاده کارهای زیادی انجام داده و مشکلات آنها با فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی به ریاست علیرضا حیدری که زیر نظر اتحادیه جهانی کار میکند بسیار زیاده بوده؟
کشورهایی مثل بنگلادش،هند و افغانستان وارد این رشته شدهاند اما کار خاصی صورت نگرفته است. در این ۱۳ سال چیز خاصی بدست نیامده و باید فدراسیون جهانی
زورخانه ای فکر اساسی دراینباره کند. همچنین فدراسیون جهانی زیر نظر علیرضا حیدری رقابتهای کشتی پهلوانی را با دوبنده برگزار میکند در حالی که این رشته باید به شکل و سیاق اصلی خود و با شلوار باستانی انجام شود که این موضوع مورد تاکید مهرعلیزاده است و آنها کشتی پهلوانی را به این شکل برگزار میکنند.علاوه بر نوع پوشش، در موارد دیگر نظیر داوری و نحوه امتیاز دادن نیز قوانین در کشتی پهلوانی متفاوت است که این موضوع توسط فدراسیون کشتی و فدراسیون جهانی به ریاست علیرضا حیدری رعایت نمیشود.
اختلافات جدی میان فدراسیون مهرعلیزاده و فدراسیون کشتی و فدراسیون جهانی کشتی پهلوانی وجود دارد؟
من چون از جامعه کشتی هستم نه طرف مهرعلیزاده را میگیرم و نه طرف خادم و حیدری را. من طرف همه را میگیرم و از همه این افراد میخواهم بیایند دور یک میز بنشینند و اختلافات شان را حل کنند. نه شیوه برگزاری و اداره ورزشهای زورخانهای توسط مهرعلیزاده درست است و نه فدراسیون کشتی آنطور که باید در جهانی کردن کشتی پهلوانی موفق بوده است. سالن ها در هر دو مورد خالی از تماشاگر است و این یعنی کار خاصی انجام نشده است. اگر علیرضا حیدری نیز مسابقات جهانی کشتی پهلوانی را برگزار کرد پنج شش نفر بیشتر تماشاگر نداشت و اینگونه نیست که بخواهیم این کار را در بوق و کرنا کنیم. تنها راه نجات این رشته و توسعه آن کنار گذاشتن اختلافات و همکاری و همدلی است. اگر قرار بر سنگاندازی برای همدیگر باشد این رشته از بین میرود. باید وزیر ورزش این موضوع را با حضور طرفین حل و فصل کند تا تکلیف روشن شود.
آیا می توانیم فدراسیون جهانی ورزش زورخانهای به ریاست مهرعلیزاده را فاقد جایگاه بدانیم ؟
به هر حال این رشته ورزش زورخانهای توسط این فدراسیون وارد بازیهای کشورهای اسلامی شد که موفقیت خوبی بود و در تلاش هستند که آن را وارد بازیهای آسیایی نیز بکنند.البته همانطور که گفتم حرکتشان طی سالهای گذشته لاک پشتی بوده است. من تعارفی با هیچ کس ندارم و حتی قراردادی نیز با آنها امضا نکردهام اما میگویم راه رشد این رشته کنار گذاشتن اختلافات است. این رشته نیاز به شوک دارد و باید جوایز دلاری خوب برای مسابقات در نظر گرفته شود تا کشورهای بیشتری از مسابقات استقبال کنند. همچنین من طرحی را علاوه بر این به مهرعلیزاده ارائه کردم تا مسابقات جهانی با قوانین خاص این رشته و در وزن ۱۰۰+ کیلوگرم نیز برگزار شود اما اگر اختلافاتشان را کنار نگذارند و ببینم کار کردن فایدهای ندارد شاید دیگر همکاری نکنم. من از آن چیزی که در نپال دیدم رضایت ندارم و این میزبانی و این کشورها را در حد نام ورزش زورخانهای نمیبینم.