شهرستانها

ادارات استان اهمیتی به شایسته سالاری نمی دهند

ادارات هم دست کمی از صنعت استان ندارند اصلا اهمیتی به شایسته سالاری داده نمی‌شود.
توحید مجیدی دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان اردبیل گفت: با توجه به استعداد و پتانسیل استان اردبیل هم در راستای صنعت توریستی و گردشگری و هم در راستای کشاورزی و دامپروری انتظار از دولت جدید بالا میرود.

وی بیکاری نیروهای انسانی استان را معضل بزرگی دانست و افزود: متاسفانه با پتانسیل بیشتر استان در زمینههای فوقالاشاره مسئولین استانی زیاد به مسئله و مشکل بیکاری جوانان و ایجاد اشتغال پرداخت نمیکنند و اکثر کارخانجات تبدیلی که مواد اولیه به وفور در استان میباشد به تعطیلی کشیده شدهاند.

مجیدی اضافه کرد: کارخانه ذوب آهن اردبیل با آن عظمت همه کارگرانش بیکار شده و هر روز جلو استانداری تحصن میکنند پس چه موقع دولت میخواهد به این مشکل بیکاری رسیدگی کند. اکثر کارخانجات شهرک صنعتی تعطیل بوده و رو به ورشکستگی میباشند.

دبیر حزب مؤتلفه استان تابستان را فصل کشت و کار و برداشت محصولات کشاورزی یاد و خاطرنشان کرد: کشاورزان با آن همه زحمت بعد از برداشت قادر به تحصیل حتی سرمایه اولیه هم نیستند مخصوصا سیبزمینیکاران استان.

این فعال سیاسی استان یادآور شد: شهرک کشت و صنعت مغان فقط تبدیل به یک مرکز سیاسی و تبلیغاتی و محل تاخت و تاز سیاسیون شده است در صورتی که بهترین محل برای اشتغالزایی و جذب بیکاران میباشد و با ایجاد چند کارخانه تبدیلی میتوان حداقل برای 2000 نفر اشتغال ایجاد کرد.

وی همچنین اضافه کرد: ادارات هم دست کمی از صنعت استان ندارند اصلا اهمیتی به شایسته سالاری داده نمیشود.

مجیدی در خاتمه عنوان کرد: کتابهای درسی پر شده از مسائل ضد اخلاقی و غربی و.. که واقعا آینده کشور را تهدید میکند باید این دولت چارهای بیاندیشد و کشور و فرهنگ کشور را از این وضعیت نجات دهد.

https://shoma-weekly.ir/UPnGfj