

وی افزود: بیشتر این محصولات به استانهای دیگر کشور منتقل میشوند، چون محصولات ما در فصولی به عمل میآیند که استانهای دیگر به آنها نیاز دارند.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان بوشهر گفت: استان ما مرکبات هم دارد، ولی در حدی نیست که به صادرات برسد.
وی اشاره کرد: صادرات محصولات خود استان محدود است.
نقش تجار بوشهری در صادرات
فاتحی مطرح کرد: عموماً صادرات ما محصولات و کالاهایی است که از استانهای دیگر به بوشهر آورده میشوند. وجود بنادر متعدد در استان یعنی بندر کنگان، بندر گناوه، بوشهر، بندر سیراف، بندر دیر، بندر دیلم، بندر ریگ، محمدعامری، بندر عسلویه و نخل تقی موجب میشود استانهای دیگر برای اینکه محصولات و کالاهایشان را صادر کنند آنها را به بنادر این استان بیاورند و از طریق تجار بوشهر به خارج از کشور صادر کنند. مثلاً میوهجات از استانهای فارس و کهگیلویه و بویراحمد و چهار محال و بختیاری برای صادرات به بوشهر آورده میشوند.
توجه به ظرفیت تولید مواد معدنی مصالح ساختمانی
وی مطرح کرد: تولید مواد معدنی مصالح ساختمانی از ظرفیتهای استان بوشهر است که لازم است زیرساختهای مورد نیاز صادرات این تولیدات ایجاد شود. همچنین استان در زمینه استخراج سنگ لاشه، سنگ گچ، سنگ آهک، سنگ مرمریت و واریزه کوهی فعال است.
دبیر حزب مؤتلفه اسلامی استان بوشهر اظهار کرد: صادرات در اینجا زیاد است و گمرک استان فعال است. ما شاهد هستیم کامیونهای متعددی برای صادرات و واردات در صف هستند.
فاتحی در پایان به نبود راهآهن به عنوان یکی از مشکلات اصلی استان اشاره کرد و گفت: نداشتن راهآهن در استان باعث میشود صادرات استان محدود به تریلی و کامیون شود.