نگاه

چه کسانی سال 98 را سال تهدیدها می دانند؟

دشمنان این ملّت علاوه بر آنچه در واقعیّت انجام میدهند، جنگ روانی هم دارند، اظهار نظر هم دارند، رجزخوانی هم دارند. این رجزخوانی‌ها باید همان ‌طور که هست، دانسته بشود.
حمیدرضا ترقی- دشمنان این ملّت علاوه بر آنچه در واقعیّت انجام میدهند، جنگ روانی هم دارند، اظهار نظر هم دارند، رجزخوانی هم دارند. این رجزخوانی‌ها باید همان ‌طور که هست، دانسته بشود. مقام معظم رهبری 1/1/98

تهدیدات رژیم صهیونیستی:

نتانیاهو نخست وزیر رژیم صهیونیستی اخیراً مدعی شده است که برای حفظ امنیت رژیم صهیونیستی حاضر به اجرای عملیات نظامی در خاک کشورمان است! البته هر چند این سخن بیشتر یک لاف رسانه ای است اما نشریه جروزالم پست در مقاله اخیر خود به نقل از مدیر کنترل تسلیحات مرکز مطالعات امنیت ملی اسرائیل مدعی شده که مهمترین راهکار برای تغییر رفتار ایران استفاده از دو راهکار ذیل است:

1- عملیات های پنهانی(جاسوسی، خرابکاری و ترور)

طرح ترور برخی مقامات و مسئولین کشور را که پیشتر توسط اتاق‌های فکر آمریکایی و صهیونیستی مطرح شد، در این بخش تعریف می شود.

2- عملیات های سایبری (فضای مجازی)

نفوذ به پایگاه های اطلاعاتی بانک ها و نهادهای دولتی و نظامی

با توجه به اهمیت این مرکز در جهت دهی سیاست های خصمانه رژیم صهیونیستی، پر واضح است که این خط مشی در سال ۲۰۱۹ مبنای سیاست خارجه این رژیم در قبال کشورمان خواهد بود.

تهدیدات آمریکا:

پایگاه خبری تحلیلی نشنال اینترست در مقاله اخیر خود با اشاره به ماجرای شورش موسوم به جمهوری مهاباد تکرار این گونه کانون های شورشی را محتمل دانسته است و موارد ذیل را در کنار حفظ تحریم ها به عنوان ابزارهای افزایش فشار بر ایران نام‌ برده است:

1- افزایش ناامنی های مرزی

2- تشدید اختلافات قومی و مذهبی

با کنار هم قرار دادن این دو سیاست در می‌یابیم که استراتژیست های کاخ سفید در تلاش اند تا در سال ۲۰۱۹ با بهره گیری از پیامدهای میان مدت تحریم بر اقتصاد کشورمان، علاوه بر افزایش نارضایتی معیشتی و رفاهی، زمینه را برای ناامن سازی داخل کشور از طریق درگیر کردن مناطق مرزی به عملیات های تروریستی و همچنین افزایش زد و خوردهای قومی-مذهبی بواسطه اختلاف افکنی بین شیعه و اهل سنت و یا فضاسازی در مورد پروژه‌های حساسیت برانگیز انتقال آب مهیا کنند!

تهدیدات عربستان:

عرب نیوز رسانه انگلیسی زبان وابسته به رژیم آل سعود در سر مقاله اخیر خود مدعی شده است که برخلاف اوایل انقلاب و خاصّه دوران دفاع مقدس، شکاف طبقاتی بین مردم و مسئولین کشور افزایش یافته و برخی مسئولین بدون نگرانی از واکنش افکار عمومی، اقدام به بهره گیری از رانت های اقتصادی و سیاسی مانند سکونت در مناطق مرفه نشین و استخدام و انتصاب نزدیکان و آقازاده هایشان در مسئولیت‌های مهم می کنند!

بر اساس ادعای این رسانه، انتشار گسترده اخبار مرتبط با سبک زندگی اشرافی فرزندان و وابستگان برخی مسئولین کشور همزمان با نابسامانی های اخیر اقتصادی، موجبات بروز نارضایتی عمومی را فراهم کرده است؛ لذا به ظن این رسانه در سال ۲۰۱۹ مسائل معیشتی در کنار مطالبات حقوق بشری، محور اغتشاشات احتمالی سال آینده خواهند بود!

با توجه به این مدعا و همچنین با نگاهی به سایر رسانه های وابسته به عربستان در می‌یابیم که تهدیدآفرینی های سعودی ها در سال جدید در محورهای ذیل نمود می‌یابد:

1- افزایش اختلاف افکنی بین مردم و مسئولین

2- تحریک و تهییج قومیت ها بر علیه نظام با هدف بر هم زدن وحدت ملی

پاسخ رهبری به این نوع تهدیدات

اینها درباره‌ی سال ۹۷ هم از همین رجزخوانی‌ها داشتند و سعی میکردند توی دل بعضی‌ها را خالی کنند. یکی از همان احمقهای درجه یک که چند وقت قبل آنها رامعرّفی کردم،(۳) در اواسط یا اوایل سال ۹۷ گفت که ما اگر از برجام خارج بشویم -یعنی اگر آمریکا خارج بشود- در خیابانهای ایران شورش اتّفاق می‌افتد، مردم نان هم دیگر نمیتوانند بخرند. یکی دیگر از همین حضرات احمقهای درجه یک، اظهار نظر کرد که در سال ۲۰۱۹ آقایان آمریکایی‌ها کریسمس را در تهران خواهند گرفت.(۴) خب اینها حرفهایی است که زدند. من نمیدانم؛ یعنی واقعاً دو نظر وجود دارد که آیا اینها واقعاً تحلیلشان این قدر نسبت به مسائل منطقه و کشور دور از واقعیّت است که این حرفها را جدّی میزنند یعنی واقعاً گفتن این حرفها [از] حماقت است؟ یا نه؛ قصد جنگ روانی دارند و خباثت میکنند و این حرفها را پخش میکنند در فضای رسانه‌ای عالم به منظور جنگ روانی؟ این برای من روشن نیست؛ ممکن است هر دو باشد، هم حماقت، هم خباثت. امام خامنه ای 1/1/98

تهدید انگاری واگرایان داخلی

تاجیک : چنان‌چه حال و روز تدبیر و تدبیرگران منزل همین باشد که هست و حال و احوال شرایط داخلی و خارجی نیز همین باشد که هست، باید از آینده‌ای که در راه است هراسناک بود. در شرایط کنونی هیچ دلیلی برای افزون‌تر شدن صعه‌ی صدر و آستانه‌ی تحمل مردم نمی‌بینم. در زمین این شرایط جز هرزه‌گیاه بی‌حوصلگی و اعتراض نمی‌روید( اعتماد)

سه عنصر اصلاح طلب: ۳ عنصر حاضر در یک نشست، یکی (علوی‌تبار) پیش از این درباره اعتراض میلیونی مردم در خیابان‌ها تئوری پردازی کرده [۱] دیگری (تاجزاده) تأکید کرده که این جامعه لجن است و مردم گرسنه‌اند [۲] و سومی (حجاریان) هم از بازگشت قوی‌تر موج اعتراضات دیماه ۹۶، عام‌البلوی بودن شرایط جامعه، آتش گرفتن فرش زیر پای نظام و زنده ماندن اصلاح‌طلبان در فردای براندازی و در صبح طلوع حکومت بعدی سخن رانده است .[۳]مشرق نیوز

جلایی پور: اخیراً طی یادداشتی در شماره ۱۸ دوره جدید نشریهصدا، با ترسیم شرایط سیاه و ناکارآمد از وضعیت کشور در همه ابعاد، نوشته است:بر اساس داده‌ها و شواهد فعلی وضع خوبی در سال ۹۸ پیش‌بینی نمی‌شود!

اصلاح‌طلبان طی ماه‌های اخیر و بویژه در مکتوباتی که برای ایام نوروز منتشر ساختند؛ مؤکداً تأکید کردند که سال ۹۸ سالگرگ ‌سالیبرای ایران است و هیچ وضع خوبی پیش‌بینی نمی‌شود!

https://shoma-weekly.ir/9eNpDo