نگاه

نماد اعتدال حقیقی

حرکت شهید مطهری در مسیر انبیاء و صراط مستقیم بود؛ ایشان با هرگونه افراط‌گری، تحجر و تندروی که به شکل ناصحیح از دین اسلام برداشت می‌شد، مخالفت می‌کردند.
حجت الاسلام والمسلمین بنایی- استاد شهید مرتضی مطهری نماد علمی و مرجعیت فکری نظام جمهوری اسلامی است. طی ۳۶ سال اخیر آثار شهید مطهری با بنیه دینی و علمی قوی مرجع بسیاری از پژوهشگران بوده است. توجه به خودسازی، خلوص نیت و صفای باطنی از دلایل مهم پایداری در تفکرات شهید مطهری است که باید مورد توجه مردم و مسئولین قرار گیرد.

امام راحل مقام معلم را شایسته شهید مطهری میدانست و به همین منظور خصوصیات علمی، دینی و اخلاقی این شهید بزرگوار باید الگوی همه جوانان ایران زمین باشد. شهید مطهری در تمامی دورانهای تحصیل لحظهای از علم اندوزی و تدریس غفلت نکرد. شهید مطهری در میان اساتید هئیت علمی دانشگاه و حوزه علمیه بسیار محترم بودند و همیشه با دانشجویان به خوبی برخورد میکرد و سعی در علم آموزی آنان داشتند.

حرکت شهید مطهری در مسیر انبیاء و صراط مستقیم بود؛ ایشان با هرگونه افراطگری، تحجر و تندروی که به شکل ناصحیح از دین اسلام برداشت میشد، مخالفت میکردند. آنچه در اسلام همواره مورد تأکید بوده، اعتدال است، همانگونه که پیامبران و ائمه اطهار ما هم به آن اشاره و تأکید داشتند و آن را ترویج میکردند. در هیچ نقطهای از تاریخ سیره پیامبر (ص) و اهل بیت (ع) آن حضرت موردی را یافت نمیکنید که از اشخاص و افرادی که از مسیر اعتدال خارج شدهاند تأکید و حمایت کنند بلکه بر عکس همیشه افراط و تفریط را مذمت میکردند.

آنچه جوانان و دانش آموزان و ما از آثار و افکار استاد شهید مرتضی مطهری، این معلم بزرگ میتوانیم درس بگیریم این است که یادداشتها، تألیفات و افکار شهید مطهری را سر لوحه کار خود قرار دهیم و ادامه دهنده راه ایشان در زمینههای علمی و عملی و اخلاقی باشیم.

شهید مطهری به فعالیتهای فرهنگی و دینی اشراف کاملی داشت و همین اخلاص در عمل و مبارزه آشکار با گروهکهای معاند نظام موجب شد تا دشمنان اسلام ایشان را به شهادت برسانند. دشمنان سعی در نابودی افکار شهید مطهری داشتند، اما با کمک و خواست خدا امروز شاهد این هستیم که افکار و عقاید شهید مطهری در کشور زنده است و از سوی دیگر جوانان از بیشترین افرادی هستند که از اندیشه ایشان استقبال میکنند.

https://shoma-weekly.ir/qlN736