نگاه

موانع نفس گیر و انتظارهای بیجا از تولید

اگر به این نوع نگاه رهبری توجه می‌کردیم، محاسن و برکات بی‌شماری برای حل مشکلات اقتصادی نصیب ما می‌گردید. تزلزل ایجاد شده در جامعه ما بدلیل عدم توجه به سخنان بزگان است و راهکارهایی که آنها در جلوی پای ما می‌گذارند. حتی رهبری در یک جلسه بسیار مفصل در مورد اقتصاد مقاومتی بسیار ریزبینانه موارد را مطرح نمودند، این مواردی است که سران قوا ملزم به رعایت آن هستند.
احمد کریمی اصفهانی- مقام معظم رهبری در سال 82 سند چشم انداز بیست ساله را ارائه نمودند و بلافاصله در سال 84 ابلاغیه اصل 44 قانون اساسی را ارائه کردند. سالهای اخیر را نیز با مد نظر قرار دادن مشکلات اقتصادی شامل اصلاح الگوی مصرف،جهاد اقتصادی،کار و همت مضاعف وحماسه سیاسی و اقتصادی نامگذاری نمودند.عنوان امسال نیز اقتصاد و فرهنگ با عزم ملی و مدیریت جهادی بیان گردید.

اگر به این نوع نگاه رهبری توجه میکردیم، محاسن و برکات بیشماری برای حل مشکلات اقتصادی نصیب ما میگردید. تزلزل ایجاد شده در جامعه ما بدلیل عدم توجه به سخنان بزگان است و راهکارهایی که آنها در جلوی پای ما میگذارند. حتی رهبری در یک جلسه بسیار مفصل در مورد اقتصاد مقاومتی بسیار ریزبینانه موارد را مطرح نمودند، این مواردی است که سران قوا ملزم به رعایت آن هستند.

متاسفانه دستگاههای قضائی و نظارتی ما هم نتوانستند آنگونه که بایسته و شایسته است عمل نمایند و همین مسئله موجب شد کسانی که بدنبال منافع شخصی خود بودند جرات پیدا کرده و هر کاری را که بخواهند انجام دهند.حتی مسئله برخورد با چنین اشخاصی بعد از اتمام مسئولیتشان نیز انجام نگرفت.

ما امیدواریم مسئولین فعلی به تذکرات رهبری توجه ویژه داشته باشند زیرا یک اقتصاد پویا وقتی میتواند روی پای خود بایستد که تولید وجود داشته باشد . مجلس محترم باید بکوشد موانعی که بر سر راه تولید است را مرتفع نماید. اقتصاد و تولید پیوند ناگسستنی با یکدیگر دارند، وقتی تولید انجام شود واردات کاهش یافته، صادرات توسعه
می
یابد و اشتغال افزایش می یابد.

تولید هم فقط وقتی انجام می شود که تولید کنندگان اطمینان داشته باشند که سود هم میبرند و موانع مالیاتی موجب مختل شدن تولید نمیگردد. تا زمانی که سرمایه ها در بانکها باشد و بهره بانکی به اندازه کنونی، نمیتوان انتظار داشت که تولید پیشرفت نماید. مسئولین باید چاره ای بیاندیشند تا نرخ سود بانکی به سوی تک رقمی شدن برود. زیرا با سود فعلی بسیاری افراد از خارج از کشور نیز تمایل دارند سرمایه خود را در بانکهای ایران بگذارند و وارد چرخه تولید و
سرمایه گذاری نشوند.این نوع سود بانکی دارای مضرات بسیاری است که اولین ضرر به خود دولت می
رسد زیرا آنها مصرف کننده اصلی این وامها هستند.

https://shoma-weekly.ir/l4k4WZ