نگاه

مزاحمان ایستادگی امت و امام

اخلاقی ای دارم , در مواجهه با ضد انقلاب و معارضین انقلاب , ایستاده ام و تا جان در بدن دارم , این ایستادگی وجود دارد , و به این مردم هم اعتماد دارم , در میان نخبگان کشور از جمله دانشگاهیان و دانشجویان , آنقدر عناصر مومن و طرفدار ایستادگی در این راه وجود دارد که هرآدم دلسردی را هم دلگرم می کند چه برسد به کسی مثل بنده که خودش به خودی خود دلگرم است . این ایستادگی بنابر این وجود دارد و عاقبت ایستادگی هم پیروزی است
حمید رضا ترقی- ماایستاده ایم؛ بنده حقیر وظیفه دینی ای دارم, وظیفه شرعیایدارم‌‌, وظیفه

اخلاقی ای دارم , در مواجهه با ضد انقلاب و معارضین انقلاب , ایستاده ام و تا جان در بدن دارم , این ایستادگی وجود دارد , و به این مردم هم اعتماد دارم , در میان نخبگان کشور از جمله دانشگاهیان و دانشجویان , آنقدر عناصر مومن و طرفدار ایستادگی در این راه وجود دارد که هرآدم دلسردی را هم دلگرم می کند چه برسد به کسی مثل بنده که خودش به خودی خود دلگرم است . این ایستادگی بنابر این وجود دارد و عاقبت ایستادگی هم پیروزی است ( مقام معظم رهبری12/4/95 )

آسیب شناسی جنگ احزاب و احد در صدر اسلام

رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی خود با دانشجویان شرایط کنونی جمهوری اسلامی و دشمنان آن را به جنگ احزاب تشبیه کردند ؛ زیرا همه دنیاپرستان و قدرت طلبان و جنایتکاران و اهل زور و ظلم و طغیان در سرتاسر عالم و در رده های مختلف اقتدار مثل صدر اسلام در مقابل جمهوری اسلامی صف کشیده اند و حمله کرده اند و دارند حمله می کنند . لذا آسیب شناسی آن دوجنگ برای استفاده ما در شرایط زمانی مشابه بسیار لازم و ضروری است . معظم له در آسیب شناسی جنگ احزاب یا خندق فرمودند :

مردم در جنگ احزاب در جامعه اسلامی به دو دسته تقسیم شدند( به تعبیر امروزی دوقطبی شدند):

1-کسانی که چون دلهایشان مریض بود مرعوب دشمن بودند , موضع یاس و ناامیدی و خود کم بینی در مقابل دشمن گرفتند و در آنها گرایش قلبی پنهان به دشمن پدیدآمده بود و اینها در اقلیت بودند.

2-کسانی که ضمن اکثریت بودن , درگیری با عوامل کفر و استکبار را لازمه حقانیت مسلمانان دانسته و به وعدهء پیروزی از سوی پروردگار ایمان داشته و به محض برخورد با دشمن عزم شان قوی تر و ایمانشان به جهاد با دشمن محکم تر شد.

در جنگ احد هم آسیبی که وجود داشت این بود که :

1-عده ای نتوانستند از مطامع دنیوی و شهوت مال و ثروت بگذرند و در برابر خواسته های نفسانی شان مقاومت کنند و لذا میدان جهاد و مبارزه با دشمن را رها کرده و فرصت را به تهدید تبدیل کردند .

2-کسانی که به خاطر تبعیت گذشته شان از شیطان دچار غفلت و خیانت و دنیا طلبی و کوته بینی شده و پیروزی را به شکست تبدیل کرده و موجب آسیب خوردن امت و رهبری شدند .

بنابر این با توجه به آسیب های فوق می توان نتیجه گرفت که : گناه و عدم رعایت تقوا و ارزشهای دینی , نیروهای مجاهد و انقلابی را در مسیر مبارزه و انقلاب دچار تزلزل و سستی کرده و آنها را از ایستادگی و مقاومت در برابر دشمن باز داشته و مانع رسیدن نظام اسلامی به عزت و شرف و اقتدار در شأن خود می شوند. و به تعبیر کامل تر:

مرعوبین دشمن و منافقین مریض و مأیوس از رشد و تعالی و پیشرفت درون زا و اسیران شهوت ثروت و مقام و قدرت ؛ مزاحمان اصلی ایستادگی امام و امت هستند .

دلایل قرآنی انحطاط ملتها

مقام معظم رهبری در تکمیل تحلیل آسیب شناسانهء از جنگ احد و احزاب در صدر اسلام که در همین ایام با سالگرد آنها نیز روبهرو هستیم , با استناد به آیه 59 سوره مریم ؛ علت انحطاط نسل های بعدی انقلابها و ملتها را در دو عامل دانستند :

1-اضاعوالصلوه ؛ یعنی قطع رابطه آن نسل با خدا و ضایع کردن نماز

2-واتبعوالشهوات ؛ یعنی دنبال شهوت پول و ثروت و مقام و قدرت رفتن

این دوعامل وقتی در جامعه ای رشد و گسترش پیدا کرد و جامعه ارتباطش را با خدا و مظهر خلقت از دست داد و گرفتار شهوترانی و اسیر وسوسه های شیطانی و دنیاپرستی و مقامطلبی شد, دیگر قادر به ایستادگی و جهاد و مبارزه با توطئه های شیطانی و استکباری نخواهد بود .

ایندو ویژگی از خصوصیات و شاخصهای اشرافی گری هم محسوب میگردند, و طبیعتا وقتی جامعه دارای چنین خصلتهایی شد به خواستگاه حاکمیت طاغوت و مخالفان دین و ارزشهای دینی تبدیل می شود و رای و خواست دموکراتیک او به نفع جریانها و احزاب و اشخاص سکولار و لیبرال وبی تفاوت خواهد بود و به مرور ارزشهای دینی و معروف ها در آن جامعه رنگ خواهد باخت و علائم و نشانه های دین محو و منکرات معروف و معروفها منکر خواهند شد.

مبارزه سرنوشت ساز پیش رو

مقام معظم رهبری بر اساس تحلیل شرایط منطقه ای و جهانی جمهوری اسلامی ایران فرمودند که ملت ایران چه بخواهد و چه نخواهد در گیر یک مبارزه سرنوشت ساز است . علت مبارزه ایناست که : ملت ایران مایل است که مستقل باشد

-ملت ایران می خواهد که عزیز باشد.

- ملت ایران می خواهد که پیشرفت داشته باشد

- ملت ایران می خواهد خودش از امکاناتش استفاده کند.

- ملت ایران می خواهد با تفکرات خاص( اسلام ناب محمدی ص)و جهت گیری های خاص( ضد استکباری و حامی مستضعفین بودن ) به قدرت نوظهوری در دنیا تبدیل شود

- ملت ایران می خواهد نظام اسلامی را با چنگ و دندان حفظ کند.

در حالی که دشمن ( آمریکا ) می خواهد:

هرجور آنها میخواهند , ماهمان جور عمل کنیم

هرطرف آنها می گویند به آن طرف حرکت کنیم

باهرکس می گویند قهر کنیم و به هرکس می گویند بفروشیم

اما ملت ایران به حکم غیرت خود؛ به حکم سابقه خود؛ به حکم هویت خود؛ و به حکم اسلام؛ ایستاده است و اسلام اجازه نمی دهد تسلیم دشمن شود .

بنابر این دوراه بیشتر پیش روی این مبارزه وجود ندارد:

1-جمهوری اسلامی قوی و نیرومند شود و حرفش را به کرسی نشانده و حقش را بگیرد

2-هویت خود را از دست بدهد و اسم بی مسمائی شده و تسلیم خواست دشمن شود.!

حفظ نظام اصل است

مبارزه سرنوشت ساز ملت ایران برای حفظ نظام اسلامی به مفهوم حفظ ساختار سیاسی یا مجموعه ای از اهداف و آرمانهایی که در آناست می باشد . و حفظ نظام به تعبیر رهبری, یعنی حفظ همه ارزشها: مثل عدالت, پیشرفت, معنویت, علم, اخلاق, مردم سالاری, قانون گرائی, آرمانگرائی, که برای حفظ آنها در طی فرایند انقلاب تا رسیدن به اهداف بایدایستادگی و مقاومت کرد :

بنابر این ایستادگی مورد نظر رهبری در چند موضوع باید متبلور شود:

-ایستادگی بر حفظ ارزشهای نظام و انقلاب اسلامی

-ایستادگی در مقابل دشمن و یاوه گویی هاو توقعات او

-ایستادگی در مقابل استکبار و نظام سلطه .

-ایستادگی در برابر مشکلات و مصائب راه انقلاب آعم از تحریم و تهدید و...

-ایستادگی در حفظ خط و صراط مستقیم انقلاب بر ریل خط امام و رهبری

-ایستادگی در برابر جریان غیر انقلابی داخل نظام که در صدد استحاله و منحرف کردن آناست

بدیهی است که دشمن در میان ملت با هرکس و جریانی که ایستادگی بیشتری در موارد فوق بکند مخالفت بیشتری کرده و باهر فرد و جریانی که در برابر آنها ایستادگی نکند همراه تر و موافقتر خواهد بود.

والسلام.

https://shoma-weekly.ir/Jz38oj