
در این انتخابات مقام معظم رهبری فرمودند آنهایی که حتی نظام را قبول ندارند به خاطر حب وطن در انتخابات شرکت کنند و این نشان دهنده غیرت وطنی است.
رتبه بالاتر از غیرت وطنی، غیرت دینی است و این راه مستقیمی است که توسط امام راحل و مقام معظم رهبری ترسیم شده است و باید طی شود. متأسفانه در جامعه برخی می گویند تعصب خوب نیست اما غیرت و تعصب در حد متعارف نیاز است و باید اعتدال و میانه روی در این زمینه رعایت شود. غیرت دینی به قدری مهم است که حضرت علی از بی غیرتی مردم کوفه شکایت داشت و در چاه غصه هایش را می گفت اما مردم به جای درس گرفتن از علی(ع) از او کناره می گرفتند.
البته طبیعت انتخابات رقابت و طرفداری از افراد و سلایق مختلف است اما اصل حضور مردم را اعلام وفاداری به اصول نظام است. حضور مردم در انتخابات نشان میدهد نظام از پشتوانه مردمی برخوردار بوده و نظامی است که در قلب آحاد مردم جای دارد. جمهوری اسلامی هرگز دولت در سایه و پنهانی نداشته و این امر بیانگر شفافیت و صداقت نظام با مردم و اعتماد متقابل ملت و حکومت است. به ویژه آنکه مقام معظم رهبری با نامگذاری سال ۹۴ به نام «همدلی و همزبانی ملت و دولت» به دنبال ایجاد وحدت و همدلی میان ملت بوده و رقابت را در سایه وحدت کلمه قراردادند.
حتی رسانههای غربی از حضور پرشور مردم در صحنههای مختلف نظام نمیتوانند چشم پوشی کنند، این رسانهها ابتدا سعی میکنند با دروغ و دغل حضور مردم در صحنه را انعکاس ندهند اما بعد از مدتی مجبور به اعتراف و بازپس گیری ادعاشان میشوند.