نگاه

تفکیک آگاهانه مردمی میان «نظام انقلابی» و «تشکیلات دیوان‌سالاری»

واقعاً ۲۲بهمن امسال در سرتاسر کشور ۲۲بهمن متفاوتی بود. بعد از ۳۹سال این حرکت عظیم مردمی شبیه معجزه است... این در هیچ‌کدام از انقلاب‌های چندقرن اخیر وجود نداشته است، در هیچ‌جای جهان چنین چیزی نیست؛ این مخصوص ایران است.
واقعاً ۲۲بهمن امسال در سرتاسر کشور ۲۲بهمن متفاوتی بود. بعد از ۳۹سال این حرکت عظیم مردمی شبیه معجزه است... این در هیچکدام از انقلابهای چندقرن اخیر وجود نداشته است، در هیچجای جهان چنین چیزی نیست؛ این مخصوص ایران است.

۴۰سال است که مأمن مردم، پرچم برجسته و بلند انقلاب است؛ و این در حالی است که مردم از برخی مسائل جاری کشور انتقاد دارند. ما کاملاً در جریان گلهها و شِکوههای مردم هستیم. به ما هم میگویند و [به ما هم] منتقل میشود، اما وقتی پای انقلاب و نظام در میان است، مردم اینجور وارد میدان میشوند و حرکت میکنند. یک آگاهی انقلابی و کمال سیاسی در ملت ایران به وجود آمده که میتوانند بین «نظام انقلابی امت و امامت» و «تشکیلات دیوانسالاری» تفکیک کنند؛ در یکجا انتقادی داشته باشند اما از اصل نظامی که بهوسیله انقلاب به وجود آمده است با همه وجود دفاع کنند. انتقاد مردم، فقط از دولت و مجلس و قوه قضائیه نیست؛ نه، ممکن است از شخص حقیر هم انتقاد داشته باشند اما این انتقاد منافاتی ندارد با ایستادگی پای نظام اسلامی و نظام انقلابی که با فداکاری این ملت به وجود آمده است.

امام خامنهای 29 بهمن 1396

https://shoma-weekly.ir/U6YA46