علی عباسپور- در کشورمان خلا احزاب منسجم داریم. الان ما یک حزب داریم به نام موتلفه اسلامی. این حزب فعال است اما سلیقههای جامعه متفاوت است و میطلبد که ما احزاب قوی دیگری داشته باشیم که بیایند برنامه خود را عرضه کنند.
البته حضور به عنوان یک حزب هم کار سادهای نیست تازه اینکه باید ببینند این حزب مورد استقبال قرار گیرد و موفق باشد. همانطور که میدانید مردم ما تندروی را دوست ندارند حال این تندروی چه از سوی اصولگرایان و چه از جانب اصلاح طلبان باشد. به طور کلی، الان اصولگرایانِ یکپارچه هم وجود ندارند و شما در بدنه اصولگرایان هم نگاه کنید سلایق مختلف را تحت عناوین رهروان، موتلفه و پایداری میبینید. البته در این میان باید به این نکته نیز توجه داشت که برخی از تندرویهایی در اخیرا در مجلس صورت گرفته مورد تایید اصولگرایان هم نیست. به خاطر همین، فعلا میان نیروهای اصولگرا یکپارچگی وجود ندارد مگر اینکه ضرورت انتخابات آنها را به همدیگر نزدیک کند.
وحدت اصولگرایان در انتخابات مجلس نهم نیز بسیارشکننده واقع شد که گروهی تحت عنوان ۷+۸ شکل بگیرد اما در همان زمان نیز، اختلاف نظرها خود را نشان داد و این گروه به صورت جامع به طوری که همه طیفها را در بر بگیرد، هیچگاه شکل نگرفت و ۷+۶ باقی ماند و نشان داد که اصولگرایان در پشت پرده نتوانستند در انتخابات مجلس نهم به یک جمع بندی کامل برسند و این مدل در گذشته خیلی کارایی نداشت.
در حال حاضر نیز به نظر میرسد که فاصله در جبهه اصولگرایان وجود دارد به طوری که از تفکرهای معتدل و منطقی در این تشکل حضور دارند تا جمعی که گاهی تندرویهایی نیز دارند. اگر قرار باشد این تفکرها و سلایق به هم نزدیک شود، باید فکر جدیدی کرد.